Kia Sorento 3. generace - prémiový vzhled interiéru a luxusní prvky výbavy

08.08.2014 19:40

Interiér modelu Kia Sorento třetí generace opět pozvedne zavedená měřítka luxusu v dané třídě, a to zejména díky moderní palubní desce obklopující prostor řidiče, měkčeným materiálům vysoké kvality a celé řadě pokrokových palubních technologií. Uvedené změny společně rozšíří výhody oceňované majiteli tohoto populárního SUV značky Kia.

Kia Sorento 3. generace - prémiový vzhled interiéru a luxusní prvky výbavy
Foto: Kia
Popisek: Kia

Stylistické ztvárnění interiéru navrhl tým designérů z německého Frankfurtu, jenž se při své práci inspiroval u těch nejlepších současných hodinek švýcarských mistrů. Hladké křivky v interiéru vozu jdou ruku v ruce s velkým podílem materiálů měkkých na dotek, použitím kůže a stehování, stejně tak jako s nejnovější verzí technologie HMI (rozhraní člověk-stroj). Středové části palubní desky dominuje velká obrazovka informačního a zábavního systému. Dlouhé plynule navazující křivky palubní desky obklopují řidiče a spolujezdce a současně akcentují velkou šířku a výraznou prostornost v interiéru vozu.

Zcela nová Kia Sorento se koncem srpna představí veřejnosti v Koreji; evropská premiéra je naplánována na čtvrtek 2. října 2014 u příležitosti konání pařížského autosalonu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ Prodej sníží ceny 1,7 milionu zákazníků na dobu neurčitou u elektřiny i plynu

7:44 ČEZ Prodej sníží ceny 1,7 milionu zákazníků na dobu neurčitou u elektřiny i plynu

Zákazníky ČEZ Prodej teď čekají samé příjemné zprávy. Již za pár týdnů se jim sníží ceny plynu a pak…