Klaudiánova nemocnice: Parkoviště v areálu akceptuje průkazy ZTP

07.11.2017 20:29

V areálu Klaudiánovy nemocnice při vjezdu z Laurinovy ulice je od července nový systém parkování. Nainstalovány byly tři závory, které zajišťují kvalitnější kontrolu, a především kompletní správu parkovišť.

Klaudiánova nemocnice: Parkoviště v areálu akceptuje průkazy ZTP
Foto: mb-net.cz
Popisek: Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi

Dvě závory jsou umístěné směrem na a z parkoviště pro návštěvníky u budovy nové interny (budova G). Třetí závora je umístěna ve směru k budově ředitelství.

Tento systém, který je běžně používán ve většině zdravotních zařízení, neumí technicky rozpoznat držitele průkazu ZTP. Proto pro tyto držitele platí v těchto zařízeních stejný ceník za parkovné. V Klaudiánově nemocnici ale nově od pondělí 6. listopadu tito lidé budou mít parkování opět zdarma, a to po předložení průkazu ZTP obsluze parkoviště. Tento průkaz ale v žádném případě negarantuje dostatek parkovacích míst (včetně vyhrazených pro osoby tělesně postižené).

Pro pacienty a návštěvníky nemocnice platí sazebník: první hodina je za deset korun a každá další hodina za dvacet korun. Při nákupu v lékárně nad 100 korun má veřejnost parkování na nemocničním parkovišti nadále zdarma. Novinkou je prvních 10 minut zdarma pro rychlý vjezd a odjezd z parkoviště. Parkovací automat se nachází vpravo vedle vchodu do budovy nové interny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…