Komerční banka nadále posiluje oblast bezkontaktních plateb

07.09.2012 13:38

Komerční banka představila další novinku v oblasti bezkontaktních plateb na českém trhu. Po spuštění bezkontaktních plateb pro mobilní telefony s operačními systémy iOS i Android v srpnu 2012 zařazuje do nabídky bezkontaktní verze všech kreditních karet: prestižní karty Platinum, A kartu i oblíbenou Lady kartu, která je určena především ženám.

Komerční banka nadále posiluje oblast bezkontaktních plateb
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Bezkontaktní karta Platinum, Lady karta a A karta fungují na technologii MasterCard® PayPassTM. V zahraničí osvědčená technologie umožní držitelům bezkontaktních platebních karet Komerční banky platit zejména malé částky bez nutnosti vkládat kartu do terminálu, zadávat PIN či podepisovat účet.

Vydání kreditní karty s bezkontaktní funkcí není spojeno s žádnými jinými poplatky, než vydání stejné kreditní karty bez této funkce.
 
„Placení s bezkontaktní kartou je skutečně velmi rychlé. Pokud obchodník bezkontaktní platby podporuje, stačí kartu přiblížit po výzvě pokladníka k terminálu a vyčkat na zvukový signál, že byla platba provedena. Obchodník následně vydá držiteli karty účtenku a transakce je dokončena,“ uzavírá Petr Polák, vedoucí Platebních prostředků KB.
 
Dny Marianne: Vyšší slevy s Lady kartou
 
Mezi prvními držitelkami bezkontaktní kreditní Lady karty mohou být právě návštěvnice Dnů Marianne pořádaných ve dnech 7. – 9. září 2012, které o kartu zažádají v promo stanech v Praze před OC Palladium a Brně před OC Vaňkovka „Komerční banka je se svou Lady kartou partnerem Dnů Marianne již druhým rokem. Lady karta, která je určena především pro ženy a přináší jim řadu na míru ušitých výhod, nemůže u nejpopulárnějšího nákupního víkendu v České republice chybět,“ dodává Petr Polák. Letošní Dny Marianne startují již tento pátek.
 
Dámám, které vlastní Lady kartu, přispívá Komerční banka 1 % z každého nákupu uhrazeného touto kartou na účet penzijního připojištění u Penzijního fondu Komerční banky. Klientky mohou navíc využívat unikátní celoroční program slev a služeb ušitých na míru ženám – mimo jiné pojištění kabelky a nákupů, garanci nejnižší ceny či asistenční služby, které umí zajistit instalatéra, zámečníka či vymalování bytu.
 
Novým benefitem pro držitelky bezkontaktní verze Lady karty je vstup zdarma do nově otevřeného salonku MasterCard Lounge na pražském letišti Ruzyně.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…