Krajská knihovna ve Zlíně vyhlásila výtvarnou soutěž pro děti do 10 let

23.10.2014 19:56

Opět po roce vyhlašuje Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně výtvarnou soutěž pro holky a kluky do deseti let. Tématem jsou zimní radovánky. Motto letošního ročníku zní: „Radují se kočky, že padají vločky“.

Krajská knihovna ve Zlíně vyhlásila výtvarnou soutěž pro děti do 10 let
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

„Téma je velmi široké, stejně tak není přesně dána výtvarná technika. Děti mohou malovat, kreslit nebo třeba slepovat obrázky o tom, jak se těší na první sněhové vločky,“ upřesnila ředitelka Krajské knihovny Františka Bartoše ve Zlíně Zdeňka Friedlová.

Obrázky musí být doručeny do knihovny nejpozději do 26. listopadu 2014. Děti musí svá díla na zadní straně podepsat, případně mohou uvést i název obrázku. „Nezapomeňte připsat také věk malíře a adresu nebo e-mail na rodiče,“ dodala Zdeňka Friedlová. Pravidla soutěže spolu s dalšími informacemi naleznou zájemci na http://deti.kfbz.cz.

Obrázky budou k vidění v knihovně v sobotu 29. listopadu 2014 u příležitosti Dne pro dětskou knihu. Návštěvníci během dopoledne vyberou tři nejlepší díla, jejichž autoři budou odměněni krásnými knihami a hračkami. A pozor! Letos vybere a odmění jeden obrázek také kocour Miloš – maskot dětského oddělení Krajské knihovny Františka Bartoše ve Zlíně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…