LEO Express pokračuje v pilotním provozu

15.11.2012 19:50

LEO Express bude ve svém pilotním provozu pokračovat i po 16. 11. 2012. Na základě rozhodnutí Drážního úřadu mohou i nadále na trase mezi Prahou a Ostravou jezdit pravidelně čtyři spoje LEO Express denně. Od nového jízdního řádu 9. 12. 2012 pak již LEO Express zahájí svůj provoz v plném rozsahu, ve kterém bude mít 16 spojů denně.

LEO Express pokračuje v pilotním provozu
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

„Děkujeme všem cestujícím, že si pro svou dopravu vybrali naše spoje. Celý pilotní provoz i každý spoj zvlášť si důkladně vyhodnocujeme a případné připomínky a podněty cestujících se snažíme operativně řešit,“ vrací se k průběhu pilotního provozu Leoš Novotný, zakladatel a generální ředitel LEO Express.

Jízdenky do spojů LEO Express si mohou cestující již nyní zakoupit prostřednictvím rezervačního systému na webových stránkách www.le.cz a také na prodejních místech LEO Express.

Cestujícím doporučujeme, aby si jízdenky zakoupili co nejdříve. LEO Express totiž zachovává svůj cenový koncept, ve kterém platí, čím dříve si objednáte, tím levněji pojedete a mimo špičku levněji. Obsazenost spojů LEO Express navíc stoupá, páteční spoje jsou již prakticky vyprodané.
LEO Express v pilotním provozu provozuje čtyři spoje denně, dva ve směru z Prahy na Ostravu (4:56 a 13:02) a dva opačným směrem z Ostravy do Prahy (9:11 a 17:13).

reklama

autor: LEO Express

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…