Liberecký kraj: Tunel v Liberci projde částečnou uzavírkou, omezení čeká řidiče i na Turnovsku

26.03.2020 18:49

Tradiční jarní běžnou údržbou projde liberecký tunel na silnici I/35. Částečná uzavírka začne v sobotu 4. dubna. S omezením musí řidiči počítat nejpozději do úterý 7. dubna. Doprava pro oba směry bude vždy převedena do druhého tubusu tunelu. Na apríla se částečně omezí i provoz na silnici I/35 mezi Hnanicemi a Borkem. Důvodem je výstavba cyklostezky.

Liberecký kraj: Tunel v Liberci projde částečnou uzavírkou, omezení čeká řidiče i na Turnovsku
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

„Během čtyř dní projdou čištěním, mytím a sanací betonové konstrukce tunelu. Kvůli působení výfukových zplodin dochází ke korozi,“ uvedl vedoucí odboru dopravy Krajského úřadu Libereckého kraje Jan Čáp.

Údržba bude probíhat po částech. Doprava pro oba směry bude převedena vždy do druhého jízdního pásu silnice I/35. V termínu od 4. do 5. dubna přibližně do 20 hodin bude zcela uzavřen tubus ve směru na Prahu a od osmé večerní 5. dubna do 7. dubna dojde k uzavření tubusu ve směru na Děčín. Dopravní omezení skončí podle předpokladů nejpozději v 18 hodin.

V termínu od 1. dubna do 30. května dojde k částečné uzavírce provozu na silnici I/35 v úseku Hnanice – Borek. „Je tomu tak proto, že se podél silnice I/35 staví cyklostezka,“ doplnil Čáp.

Dopravní omezení je plánováno ve dvou etapách, Změna dopravního režimu bude ve dvou etapách, od 1. do 30. dubna je navrženo omezení a částečná uzavírka na křižovatce silnice I/35 se silnicí III/27921 vedoucí na Hrubou Skálu; provoz bude řídit semafor. Obdobně tomu bude od 1. do 31. května na křižovatce silnice I/35 se silnicí III/28116 na Troskovice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…