Liberecký kraj: Zástupce při EU se v Bruselu setkal s prvním místopředsedou UEFA

04.12.2018 11:06

Zástupce Libereckého kraje při Evropské unii Pavel Branda se účastnil konference Evropské fotbalové asociace (UEFA) a Evropského výboru regionů. Ve své prezentaci se zaměřil na malé přeshraniční sportovní projekty, kdy na konkrétních příkladech z Euroregionu Nisa ilustroval jejich význam pro rozvoj mezilidských přeshraničních kontaktů.

Liberecký kraj: Zástupce při EU se v Bruselu setkal s prvním místopředsedou UEFA
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

V rámci konference, nazvané Role sportu jako nástroje na podporu růstu, sociálního začleňování a solidarity v evropských regionech, se Pavel Branda setkal také s prvním místopředsedou UEFA panem Karlem-Erikem Nilssonem. „Krátce jsme spolu hovořili o roli malých klubů, kde většina práce stojí na dobrovolnících, a také o roli regionů a obcí v podpoře sportu,“ vysvětlil Pavel Branda.

Cílem konference bylo poukázat na sport jako na důležitou oblast pro rozvoj území s tím, že by bylo vhodné jej začlenit mezi prioritní oblasti podporované z evropských strukturálních a investičních fondů v novém programovém období po roce 2020. Konference se za Fotbalovou asociaci České republiky zúčastnil její generální sekretář Rudolf Řepka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…