Liberecký kraj opět hledá potravinářský výrobek roku

18.04.2021 19:07

I letos se mohou místní farmáři a potravináři ucházet o ocenění Výrobek Libereckého kraje 2021. Nejlépe hodnocené poživatiny pak na svých obalech nesou logo této ceny.

Liberecký kraj opět hledá potravinářský výrobek roku
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

Pokud to epidemiologická situace dovolí, obdrží výrobci slavnostně pamětní plaketu a finanční dary od Libereckého kraje na Krajských dožínkách 28. srpna v areálu Vesec u Liberce.

Anketa

Souhlasíte s vypovězením 18 ruských diplomatů kvůli výbuchu ve Vrběticích?

10%
90%
hlasovalo: 11505 lidí

„Zájem regionálních výrobců o toto ocenění nás opravdu těší. V minulém ročníku vybírala hodnotící komise z více než 75 přihlášených výrobků, které jsou rozděleny do 9 kategorií: masné, mléčné, pekařské a cukrářské výrobky, alkoholické i nealkoholické nápoje, ovoce a zelenina, biopotraviny a ostatní. Letos navíc přibyl výrobek s přínosem ke zdravému životnímu stylu. Naším cílem je podpořit lokální zemědělské a potravinářské producenty Libereckého kraje a upozornit na kvalitní potraviny z místních zdrojů,“ uvedl Václav Židek, krajský radní pro resort životního prostředí a zemědělství.

Soutěžit může fyzická osoba oprávněná k podnikání nebo právnická osoba se sídlem na území Libereckého kraje. Přihlásit lze neomezený počet výrobků i v jedné kategorii. Výrobek, který již v minulosti ocenění získal, se o titul ucházet nemůže. Neplatí se žádný registrační poplatek. Přihlášku s označením VÝROBEK ROKU 2021 je potřeba doručit do 31. května 2021. Více informací o možnosti přihlásit se do soutěže najdete ZDE, kde je přehled všech oceněných výrobků od roku 2004.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…