Liberecký kraj se podílel na Saských vánočních trzích v Bruselu

04.12.2018 21:13

Podobně jako v minulých letech i letos proběhly na konci listopadu v Bruselu Krušnohorské vánoční trhy. Akce s dlouholetou tradicí se těší velkému zájmu u veřejnosti.

Liberecký kraj se podílel na Saských vánočních trzích v Bruselu
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

Svobodný stát Sasko i letos oslovil Liberecký kraj s nabídkou se trhů účastnit. Kraj reprezentoval na trzích vratislavický pivovar Konrád, po jehož kvalitním pivu je v Bruselu velká poptávka. Akce se tradičně účastní i Dolnoslezské vojvodství.

Slavnostní zahájení trhů proběhlo ve středu 21. listopadu za účasti více než 200 významných hostů z bruselských institucí. Trhy slavnostně zahájil saský ministr životního prostředí a zemědělství Thomas Schmidt spolu se zástupcem Libereckého kraje při Evropské unii Pavlem Brandou a zástupkyní maršálkovského úřadu Dolnoslezského vojvodství.

„Společně jsme symbolicky nakrojili tradiční vánoční štolu. Jsem rád, že se Liberecký kraj mohl trhů účastnit. Podobné akce jsou jedním z mnoha příkladu dobré zahraniční spolupráce,“ uzavřel Pavel Branda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…