MMR: Náměstek Zdeněk Semorád míří na krajský úřad v Pardubicích

21.08.2022 17:21 | Tisková zpráva

V půlce září odejde náměstek Zdeněk Semorád, který má na Ministerstvu pro místní rozvoj na starosti evropské a národní programy.

MMR: Náměstek Zdeněk Semorád míří na krajský úřad v Pardubicích
Foto: MMR
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj, logo

Pod jeho vedením se tak administruje nejen Integrovaný regionální operační program, ale také všechny přeshraniční programy, technická pomoc EU, Národní plán obnovy či národní dotace. Metodicky také řídí Centrum pro regionální rozvoj České republiky.

Anketa

Půjdete volit do Senátu?

hlasovalo: 14906 lidí

„Rozhodl jsem se k 18.9.2022 opustit řady Ministerstva pro místní rozvoj. Bylo to těžké rozhodnutí zvláště proto, že práci, kterou zastávám, mám rád. Při mém téměř osmiletém působení na ministerstvu ve funkci náměstka jsem vždy měl a mám výborný vztah s vedením ministerstva i s mými kolegy, kteří jsou vynikajícími odborníky. Ale vedle života pracovního má člověk i ten osobní se svou rodinou. Ten se odehrává v Pardubicích a jsem vděčný, že jsem dostal na tamním krajském úřadě pracovní příležitost, na kterou se moc těším,“ vysvětluje své rozhodnutí Zdeněk Semorád.

„Velmi mě mrzí, že schopný a kolegy oblíbený náměstek odchází. Zdeňka Semoráda si vážím jak jako člověka, tak jako předního odborníka ve svém oboru. Najít za něj náhradu nebude jednoduché. Nicméně chápu, že každodenní dojíždění z Pardubic do Prahy je náročné a přeji mu vše dobré,“ reaguje na odchod místopředseda vlády pro digitalizaci a ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš.

Děkujeme Zdeňkovi Semorádovi za jeho pracovní nasazení, profesionalitu a expertízu v evropských a národních programech MMR. Přejeme mu mnoho úspěchů na novém pracovišti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…