MMR: Soutěž „Poznej projekt“ zná své vítěze

12.07.2015 8:32

Druhý ročník oblíbené soutěže „Poznej projekt“, která probíhala od března do června, už má své vítěze. Cílem soutěžících bylo poznat projekty podpořené z evropských fondů podle fotografie a nápovědy na stránkách www.dotaceEU.cz. Zúčastnilo se celkem 1 424 soutěžících, kteří dohromady zaslali 5 340 odpovědí.

MMR: Soutěž „Poznej projekt“ zná své vítěze
Foto: mmr.cz
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj ČR

Vybráno bylo celkem 15 projektů, mezi nimi například modernizace zámku v Třebíči, výstavba rozhledny s kovářským muzeem v obci Moraveč nebo rekonstrukce zámecké jízdárny v Lednici a vznik multifunkčního centra tamtéž. Nejvíce správných odpovědí bylo zasláno k fotografii projektu komplexu Moravia Thermal v Jihomoravském kraji. Na webových stránkách www.mapaprojektu.cz a na informačních portálech operačních programů mohli soutěžící najít potřebné informace.

„Soutěž Poznej projekt zaznamenala nárůst aktivních soutěžících o celých 44 % oproti loňskému ročníku. Těší nás, že lidé jsou vnímaví a touto hravou formou společně budujeme širší povědomí o fondech EU,“ vyjádřila se k tématu Olga Letáčková, náměstkyně ministryně pro místní rozvoj.

„Poznej projekt“ byla první soutěž v letošním roce, kterou Ministerstvo pro místní rozvoj pořádá pro veřejnost. Už od 22. června mají soutěžící možnost se zapojit do pátého ročníku prázdninové soutěže „Vyfoť projekt“. Cílem je vyfotit projekt, který byl realizován díky podpoře evropských fondů a fotky nahrát na web soutěže www.vyfotprojekt.cz. Soutěžit můžou ve třech kategoriích „Nejaktivnější fotograf/ka“, „Foto před a po“ a „Nejtalentovanější fotograf/ka“. Výsledky budou vyhlášeny v září tohoto roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…