MO: Vojenští policisté představili své stroje na Motosalonu

06.03.2017 22:30

Nadporučík Lukáš Kvapil, účastník Dakaru a poručice Nikola Hájková, přemožitelka kanálu La Manche. Tak vypadal stánek na letošním ročníku výstavy Motosalon 2017, při kterém se prezentovala nejen Vojenská policie, ale též Hradní stráž, 601. skupina speciálních sil či Rekrutační středisko Čechy. Společný stánek v areálu pražského výstaviště v Letňanech byl o prvním březnovém víkendu doslova v obklopení zájemců o službu v AČR, ale i fanoušků silných motocyklů, ke kterým bezesporu policejní speciály patří.

MO: Vojenští policisté představili své stroje na Motosalonu
Foto: mocr.cz
Popisek: Budova Ministerstva obrany ČR

„Jsem hrozně rád, že Vojenská policie a náčelník Vojenské policie mi umožnili skloubit práci s reprezentací policie a Dukly. Dostal jsem ty nejlepší možnosti a předpoklady, abych tam byl, protože výcvik u Vojenské policie je na takové úrovni, že samotná příprava mi stačila, abych se na závod dostatečně připravoval. To skloubení zde je možné. Jsem šťastný, že jsem se na Dakar postavil a že jsem tam byl,“ uvedl nadporučík Lukáš Kvapil své zkušenosti se skloubením profesního života vojenského policisty a nejnáročnějšího závodu na světě, kterým Rallye Dakar bezesporu je.

Na diváky na Motosalonu dále čekala řada vystoupení, včetně akrobacie na čtyřkolkách. Rekrutační středisko Čechy, které bylo součástí společného stánku Vojenské policie, Hradní stráže a Ministerstva obrany, bylo doslova zavaleno zájemci o službu v Armádě ČR, ale i zájemci pro vstup do Aktivní zálohy, či na dobrovolné cvičení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…