MOBIL OD ČEZ SLAVÍ 1. NAROZENINY

19.10.2014 13:24

Během pouhého jednoho roku se Mobilu od ČEZ podařilo získat již více než 80 tisíc zákazníků a stát se tak největším virtuálním operátorem v České republice s nabídkou paušálních služeb. Mobil od ČEZ je rovněž nejúspěšnějším virtuálem mezi energetickými společnostmi. Největším jeho lákadlem je stále možnost navolit si balíčky přesně podle svých individuálních potřeb bez jakýchkoliv závazků, neomezené volání a SMS ve vlastní síti. Jako dárek k narozeninám si Mobil od ČEZ navíc nadělil rozšíření své nabídky o mobilní telefony.

MOBIL OD ČEZ SLAVÍ 1. NAROZENINY
Foto: ČEZ
Popisek: MOBIL ČEZ

Nedávno Mobil od ČEZ představil výhodnou kombinaci balíčků pro rodiny a neomezené volání do všech sítí jen za 550 Kč měsíčně. Nejoblíbenějším balíčkem zůstává „Volám občas“, který nabízí za aktuálních 150 Kč neomezené volání v síti a 100 minut do dalších sítí. „Jsme velmi rádi, že nabídka Mobilu od ČEZ stále oslovuje široké spektrum zákazníků. Snažíme se jim neustále vycházet vstříc a nabízet jim přesně to, co využijí. Nyní jsme navíc připravili speciální nabídku mobilních telefonů pro každého z rodiny,“ říká Pavel Hlavinka, generální ředitel ČEZ Prodej.

V nabídce výhodných telefonů bude od 20. října třeba základní mobil na volání pro babičku, dotykové přístroje pro děti a rodiče nebo tablet pro celou rodinu. Zákazníci, kteří se rozhodnou přejít k Mobilu od ČEZ, tak získají nejen již dříve oznámenou 25% slevu na volání k vybraným hlasovým balíčkům, ale i telefon za výhodnou cenu.

Zákazníci Mobilu od ČEZ si mohou snadno měnit balíčky a sledovat, kolik provolali, na ČEZ ON-LINE nebo v nově v mobilní aplikaci ČEZ ON-LINE. Mobilní služby rozhodně patří k jedněm z nejrychleji se vyvíjejících odvětví, dnes evidujeme v ČR 14 milionů SIM karet. Zajímavostí je, že v roce 1995 bylo v České republice evidováno 46 tisíc karet a o tři roky později už 1 milion. V loňském roce Češi provolali 16,6 miliardy minut, napsali 7,8 miliardy zpráv a využili 18 500 TB dat.

Mobil od ČEZ je zcela bez závazků. S ním si může každý vybrat balíčky podle svých potřeb a jednoduše je měnit třeba uprostřed měsíce. Zákazníci, kteří odebírají od ČEZ také elektřinu nebo plyn, si navíc posílají v rámci sítě SMS zdarma. Zařídit si Mobil od ČEZ je snadné, stačí nás kontaktovat na Zákaznické lince 840 840 840, navštívit nás v Zákaznických centrech a na dalších obchodních místech, nebo přímo na www.cez.cz/mobil.

AKTUÁLNÍ STRUKTURA NABÍDKY MOBILU OD ČEZ:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…