MPSV otevřelo nabídky na rozvoj komunikační a systémové infrastruktury

26.07.2015 13:49

Na Ministerstvu práce a sociálních věcí byly dne 23. července za účasti zástupců uchazečů a dohledu hodnotící komise otevřeny obálky s nabídkami k veřejné zakázce na rozvoj komunikační a systémové infrastruktury a poskytování služeb v oblasti poskytování specialistů odborných profesí v této oblasti.

MPSV otevřelo nabídky na rozvoj komunikační a systémové infrastruktury
Foto: Martin Kovář
Popisek: Budova MPSV

Účelem veřejné zakázky s názvem „Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV I.“ je výběr uchazeče, který poskytne MPSV služby v oblasti
rozvoje komunikační a systémové infrastruktury, které zahrnují oblasti datových center, komunikační infrastruktury, systémové infrastruktury, bezpečnosti a komunikací. Rovněž poskytne MPSV služby v oblasti poskytování specialistů odborných profesí, které zahrnují požadavky na průběžné úpravy a změny v datových centrech, průběžné úpravy a změny v Komunikační infrastruktuře WAN, průběžné úpravy a změny v systémové a serverové infrastruktuře, průběžné úpravy a změny v bezpečnosti, průběžné úpravy a změny v oblasti komunikací, a průběžné úpravy a změny dohledových systémů.

Hodnotící komise převzala celkem 4 nabídky, které byly postupně otevřeny podle pořadového čísla, a zkontrolovala, zda nabídky splňují potřebné formální náležitosti. Všechny nabídky byly v tomto smyslu vyhovující.

Nabídku ve lhůtě pro podání nabídek předložily následující společnosti:

  • O2 Czech Republic a.s.
  • Simac Technik ČR, a.s.
  • ANECT a.s.
  • T-Mobile Czech Republic a.s.

Protokol o otevírání obálek s nabídkami ze dne 23. 7. 2015 je k dispozici na profilu zadavatele. Činnost hodnotící komise bude nadále pokračovat v souladu se zákonem o veřejných zakázkách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…