MPSV otevřelo nabídky na rozvoj komunikační a systémové infrastruktury

26.07.2015 13:49

Na Ministerstvu práce a sociálních věcí byly dne 23. července za účasti zástupců uchazečů a dohledu hodnotící komise otevřeny obálky s nabídkami k veřejné zakázce na rozvoj komunikační a systémové infrastruktury a poskytování služeb v oblasti poskytování specialistů odborných profesí v této oblasti.

MPSV otevřelo nabídky na rozvoj komunikační a systémové infrastruktury
Foto: Martin Kovář
Popisek: Budova MPSV

Účelem veřejné zakázky s názvem „Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV I.“ je výběr uchazeče, který poskytne MPSV služby v oblasti
rozvoje komunikační a systémové infrastruktury, které zahrnují oblasti datových center, komunikační infrastruktury, systémové infrastruktury, bezpečnosti a komunikací. Rovněž poskytne MPSV služby v oblasti poskytování specialistů odborných profesí, které zahrnují požadavky na průběžné úpravy a změny v datových centrech, průběžné úpravy a změny v Komunikační infrastruktuře WAN, průběžné úpravy a změny v systémové a serverové infrastruktuře, průběžné úpravy a změny v bezpečnosti, průběžné úpravy a změny v oblasti komunikací, a průběžné úpravy a změny dohledových systémů.

Hodnotící komise převzala celkem 4 nabídky, které byly postupně otevřeny podle pořadového čísla, a zkontrolovala, zda nabídky splňují potřebné formální náležitosti. Všechny nabídky byly v tomto smyslu vyhovující.

Nabídku ve lhůtě pro podání nabídek předložily následující společnosti:

  • O2 Czech Republic a.s.
  • Simac Technik ČR, a.s.
  • ANECT a.s.
  • T-Mobile Czech Republic a.s.

Protokol o otevírání obálek s nabídkami ze dne 23. 7. 2015 je k dispozici na profilu zadavatele. Činnost hodnotící komise bude nadále pokračovat v souladu se zákonem o veřejných zakázkách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Rallye Rejvíz 2024

22:04 Policie ČR: Rallye Rejvíz 2024

Trénovali to, co se skutečně stalo.