MŠMT spustilo spoty na podporu vědy a vysokých škol

05.03.2017 14:56

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy jako Řídicí orgán Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání zpestřuje divákům televizní reklamní bloky dvěma novými spoty. Ty je možné aktuálně sledovat na třech nejsledovanějších televizních stanicích České republiky.

MŠMT spustilo spoty na podporu vědy a vysokých škol
Foto: msmt.cz
Popisek: MŠMT - logo

Začíná tím část dlouhodobé mediální kampaně  „Pomáháme pomáhat, učit a bádat“, která je tentokrát zaměřena na prezentaci vědy a vysokého školství, jenž patří mezi klíčové oblasti finanční podpory z operačního programu.

Spot zaměřený na vysoké školství zohledňuje priority Operačního programu Výzkum, vývoj, vzdělávání  v této oblasti a poukazuje tak na důležitost kvality vzdělání a uplatnitelnost absolventů v novodobé společnosti. „Velmi mě těší, že tento marketingový spot vznikl. Vědění a vzdělání jsou trvalé hodnoty, které otevírají dveře k úspěšnému pracovnímu životu. Nicméně důležitost těchto hodnot je právě v dnešní době nezbytné více než kdykoliv předtím připomínat, třeba právě i prostřednictvím marketingových nástrojů,“ říká rektor Univerzity Karlovy prof. MUDr. Tomáš Zima, DrSc.

Přidaná hodnota moderního vybavení a finanční podpory vědců je ústředním motivem spotu, který je zaměřen na vědu a roli operačního programu  v této oblasti. Spot byl natočen v Centru ALGATECH v Třeboni, které vzniklo díky finanční podpoře z fondů Evropské unie. Jeho vedoucí, prof. RNDr. Ondřej Prášil, Ph.D., který ve spotu účinkuje, k tématu dodává: „Vědecké týmy našeho Centra disponují díky podpoře z fondů Evropské unie špičkovou laboratorní technikou. Kvalitní přístrojové vybavení je základem úspěšné vědecko-výzkumné práce, výchovy studentů a spolupráce se zahraničními pracovišti a univerzitami“.

Celou kampaň „Pomáháme pomáhat, učit a bádat“ provází výhradně autenticita. Spoty byly totiž natočeny ve skutečném prostředí vysoké školy a výzkumného centra, zároveň reflektují priority programu , tedy kvalitní a dostupný výzkum, vývoj a vzdělávání.

V Operačním programu Výzkum, vývoj a vzdělávání  je pro žadatele připraveno více než 75 miliard korun z fondů Evropské unie.

Spot Vysoké školy

Spot Vědec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…