Minifestival multimediální scénické tvorby

31.10.2014 19:17

Naprosto jedinečný zážitek nabídne komponovaný večer multimediální scénické tvorby, který se uskuteční v sobotu 8. listopadu v prostorách Muzea Napajedla a Klášterní kaple. v Napajedlích.

Minifestival multimediální scénické tvorby
Foto: Informační centrum Napajedla
Popisek: Napajedla ožijí scénickou tvorbou.

Pod vedením umělců ze skupiny Opuka se v muzeu, které nabízí unikátní prostory audiovizuálního sálu, uskuteční multimediální workshop studentů pohybové performance z brněnské JAMU a studentů Vizuální komunikace FMK UTB ve Zlíně. Během tří dní vytvoří mladí umělci tři multimediální performance kombinující pohybovou akci s videoprojekcemi, která představí v závěrečném komponovaném večeru 8. listopadu od 19 hodin.

V muzeu ale večer neskončí. V přilehlé Klášterní kapli bude od 20 hodin pokračovat vystoupením multimediálních skupin Journeys to Fungalvaz (www.fungalvaz.cz) a Opuka (www.vimeo.com/opuka).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SZPI: Kontroly v roce 2023? 49 tisíc kontrol, uloženy pokuty přes 128 milionů

7:08 SZPI: Kontroly v roce 2023? 49 tisíc kontrol, uloženy pokuty přes 128 milionů

Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) uskutečnila v roce 2023 celkem 48 821 vstupů do pr…