Ministr školství Marcel Chládek navštíví města Bruntál a Krnov

24.01.2015 12:18 | Zprávy

Bruntál, Krnov – Ministr školství Marcel Chládek se na Bruntálsku zúčastní slavnostní prohlídky zrekonstruovaného školského zařízení Petrin a bude jednat s odbornou pedagogickou veřejností. Při oficiální návštěvě ho bude doprovázet poslanec Ladislav Velebný a zástupci Moravskoslezského kraje.

Ministr školství Marcel Chládek navštíví města Bruntál a Krnov
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr Marcel Chládek

Město Bruntál a Krnov ve čtvrtek 29. ledna 2015 navštíví ministr školství, mládeže a tělovýchovy Marcel Chládek, kterého doprovodí poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný, náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Daniel Havlík a vedoucí odboru školství, mládeže a sportu Krajského úřadu v Ostravě Libor Lenčo.

Státní delegace svou návštěvu zahájí přijetím na bruntálské radnici v 9 hodin dopoledne. S vedením města Bruntálu pak zavítají do zrekonstruovaného školského zařízení Petrin, kde proběhne slavnostní prohlídka.

Pan ministr se dále od 10.45 hodin setká s řediteli a pedagogy školských zařízení a sportovci z Bruntálska, kde tématem jednání bude rozvoj českého školství a sportu. Ve 12 hodin státní návštěvu ve městě Krnově přivítá tamní vedení města a od 12.45 hodin bude významná návštěva jednat s krnovskými řediteli mateřských, základních, uměleckých a středních škol.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo školství

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

eurokomisař

Dobrý den, když tak kritizujete potencionální nominanty na eurokomisaře, máte dojem, že ANO to s Jourovou ,,vyhrálo"? Já si třeba nejsem vědom toho, že by pro ČR něco udělala, otázkou taky je, zda je pro nás jako občany tato funkce nějak důležitá, co vlastně ten eurokomisař může udělat, když je to j...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

24. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

10:18 24. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

Denní kontrakty motorové nafty na trhu pohonných hmot Českomoravské komoditní burzy Kladno se ve 24.…