Mobilní telefon našlo pod stromečkem více než 100 tisíc zákazníků O2

31.12.2013 12:08

Pod stromečkem letos našlo mobil 105 766 zákazníků O2. Podíl chytrých telefonů v síti O2 překročil na konci roku jednu třetinu.

Mobilní telefon našlo pod stromečkem více než 100 tisíc zákazníků O2
Foto: red
Popisek: O2

Více než 105 tisíc zákazníků O2 našlo pod vánočním stromečkem nový mobilní telefon. Vyplývá to z údajů o nově aktivovaných přístrojích v síti O2 dne 24. a 25. prosince 2013. "Nejčastějším mobilem rozbaleným pod stromečkem byl letos Samsung GALAXY Ace II, následovaly telefony Samsung GALAXY S III mini, Samsung GALAXY Young, Nokia 206 a Huawei Ascend Y300," uvádí Lucie Jungmanová z tiskového oddělení Telefónica Czech Republic. Ve statistice jsou zahrnuty všechny nově aktivované telefony v síti O2, nejen ty, které si lidé koupili v prodejnách operátora.

Statistiky potvrzují, že lidé dávají přednost chytrým telefonům, jejichž podíl v síti O2 již překročil jednu třetinu . "S nastavením smartphonů, výběrem vhodných aplikací nebo přehráním kontaktů do nového přístroje zákazníkům rádi pomohou naši speciálně vyškolení poradci O2 Guru. Termín si u nich lze rezervovat na internetu, zákazníci poté budou obslouženi bez čekání," říká Lucie Jungmannová .

V nabídce O2 je v prosinci 2013 více než 50 různých telefonů v cenách od 445 korun. Prodejům zcela dominují chytré telefony, stále větší zájem je také o tablety. Nejvíce se prodává tablet Samsung GALAXY Tab. "Zájem o něj je dán zejména díky speciální nabídce, v rámci které ho mohou naši zákazníci získat s připojením k internetu od O2 za 397 Kč měsíčně při uzavření smlouvy na dva roky. Tento tablet je také součástí naší vánoční nabídky 1+1 v rámci programu Extra výhody, " popisuje Lucie Jungmannová.

Dvě z nabídek programu Extra výhody, v rámci kterých dostávají zákazníci druhý telefon jako dárek, budou prodlouženy do konce ledna 2014. Jedná se o nabídku Nokia Lumia 520, ke které zákazníci dostanou jako dárek telefon Nokia 108, a Samsung GALAXY S4 mini s dárkem Samsung E2250. Tato nabídka je limitována počtem přístrojů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…