Moravskoslezský kraj: UniCredit Bank darovala peníze Domovu Na zámku v Kyjovicích

09.01.2023 18:47 | Tisková zpráva

UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a. s., se kterou Moravskoslezský kraj dlouhodobě spolupracuje, darovala 100 tisíc korun příspěvkové organizaci Moravskoslezského kraje Domov Na zámku v Kyjovicích.

Moravskoslezský kraj: UniCredit Bank darovala peníze Domovu Na zámku v Kyjovicích
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

Symbolický šek dnes předali zástupci banky ředitelce domova Ivaně Martiníkové a náměstkům moravskoslezského hejtmana Jiřímu Navrátilovi a Jaroslavu Kaniovi. 

Anketa

Kdo by hájil ČR před Bruselem lépe?

hlasovalo: 28224 lidí

Domov Na zámku poskytuje mimo jiné sociální služby seniorům a osobám starším 60 let, které mají sníženou soběstačnost z důvodu demence a které tak potřebují pravidelnou podporu, péči a pomoc jiné fyzické osoby. Dar je určen na pořízení setu 2 kusů generátoru ozonu a skládacího vaku s nerezovým rámem, sloužících k biocidní dezinfekci na principu ozonu, který účinně bojuje s bakteriemi, viry a nozokomiálním nákazám. Set slouží k dezinfekci invalidních vozíků, čalouněných židlí, křesel a případně dalších produktů. Zakoupením dojde vyššímu komfortu prováděné dezinfekce a k časové úspoře, díky které se personál může věnovat obsluze dalších klientů domova. 

Děkujeme tímto bankovní instituci, která poskytnutým darem vyjadřuje, stejně jako v předchozích letech, svoji solidaritu s těmi, kteří tuto pomoc potřebují.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…