Na Rallye Rejvíz si pražská záchranka vedla skvěle

30.05.2016 20:36

Na 20. ročníku Rallye Rejvíz byla pražská záchranka úspěšná.

Na Rallye Rejvíz si pražská záchranka vedla skvěle
Foto: ZZSHMP
Popisek: Zdravotnická záchranná služba hlavního města Prahy - logo

Na 20. ročníku mezinárodní odborné soutěže zdravotnických záchranných služeb Rallye Rejvíz v Koutech nad Desnou se výjezdové skupiny pražské záchranky umístily na velmi pěkných místech.

V mezinárodní soutěži s lékařem přivezly z Jeseníků do  metropole stříbro, v národní kategorii výjezdových skupin RZP a v soutěži dispečerů ZOS obsadily čtvrtá místa, v národní kategorii RLP – RV se umístily na místě jedenáctém. Mezi deseti úlohami, které museli záchranáři plnit, byla například hromadná intoxikace dětí chlórem, zásah u psychiatrického pacienta se sebevražednými sklony, dítě v bezvědomí, vyšetření muže po kolapsu bez možnosti použití moderní techniky. V soutěži změřilo své síly celkem 85 výjezdových skupin ze tří kontinentů (USA, Asie, Europa) a rozdíly byly těsné.

Motto soutěže trefně vystihl  hlavní rozhodčí Viliam Dobiáš v rozhovoru pro ČT: „I ten, kdo skončí jako poslední, je lepší než ti, kteří nenašli odvahu se zúčastnit.“ Velký dík za skvělou reprezentaci!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…