Na Úřadu vlády se sejde porada ekonomických ministrů

15.07.2016 14:03

Na Úřadu vlády se sejde porada ekonomických ministrů. Jednat bude o povolení pro dopravní stavby a příspěvcích pro horníky.

Na Úřadu vlády se sejde porada ekonomických ministrů
Foto: Archiv PL
Popisek: Úřad vlády ČR

Předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka svolal na pondělí 18. července 2016 poradu ekonomických ministrů. Se sociálními partnery budou jednat o plnění Akčního plánu na podporu hospodářského růstu a zaměstnanosti za druhé čtvrtletí roku 2016, především pak o dohodě s Evropskou komisí na postupu u prioritních dopravních staveb se starým stanoviskem EIA, iniciativě Průmysl 4.0 či kompenzacích pro horníky v souvislosti s útlumem těžby černého uhlí.

Členy Porady ekonomických ministrů (PEM) jsou předseda Bohuslav Sobotka a místopředsedové vlády Andrej Babiš a Pavel Bělobrádek, ministr dopravy Dan Ťok, ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová, ministr zemědělství Marian Jurečka, ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek a ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová.

Poradu ekonomických ministrů obnovila po více jak dvou letech vláda Bohuslava Sobotky. Koná se minimálně jednou za čtvrt roku a je svolávána podle potřeby. Červencové jednání bude už šesté v pořadí.

Termín
18. července 2016

Místo
Úřad vlády ČR, nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1

Program
8.00 – začátek jednání

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

19:19 ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

Energetici na sobotu 4. května připravili pro malé návštěvníky speciální program zaměřený na výrobu …