Nadace ČEZ: V kravařském Centru volného času si splnili sen s hřištěm

14.10.2022 7:27 | Tisková zpráva

Dlouho nevyužitý travnatý plácek na dvoře kravařského „domečku“ neboli Centra volného času Kravaře je konečně plný smíchu a radosti. Na vybudování oranžového hřiště s atrakcemi, ohništěm i pergolou jako přírodní učebnou přispěla Nadace ČEZ přes 962 tisíc korun.

Nadace ČEZ: V kravařském Centru volného času si splnili sen s hřištěm
Foto: Nadace ČEZ
Popisek: Nadace ČEZ

„Je to náš splněný sen, doslova. A to mluvím za všechny pedagogy a vedoucí našich kroužků,“ řekla ředitelka Centra volného času Kravaře Eva Jurášková. Nově vybavené hřiště má mnoho využití pro neformální vzdělání i zábavu dětí, jeho součástí je kromě atrakcí a ohniště také pergola, která bude sloužit jako letní učebna. Dvůr s hřištěm poslouží nejen návštěvníkům kroužků, ale také účastníkům příměstských táborů a dalších akcí, které „domeček“ pořádá.

Centrum volného času Kravaře je zařízení s dlouholetou tradicí, které organizuje smysluplné využití volného času pro děti, mládež i dospělé. Nabízí pestrý výběr kroužků, organizuje příležitostné akce, tábory a pobytové akce, vzdělávací programy i adaptační kurzy.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…