Nadace KB Jistota vybrala od golfistů přes 235 000 Kč na hospicovou péči

29.05.2013 17:46

V rámci druhého ročníku charitativního golfového turnaje Nadace KB Jistota spojili golfisté z řad zaměstnanců a partnerů Komerční banky příjemné s užitečným: výtěžek v celkové výši 235 319 Kč rozdělí Jistota mezi projekty Hospicové péče sv. Zdislavy, Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy a týmu vozíčkářů – ragbistů na jejich účast na Mistrovství Evropy.

Nadace KB Jistota vybrala od golfistů přes 235 000 Kč na hospicovou péči
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Golfového turnaje, který uspořádala Nadace KB Jistota 20. května v Golf Parku Slapy, se zúčastnilo celkem 32 zaměstnanců Skupiny KB a 36 obchodních partnerů.
 
„Výtěžek charitativního turnaje se nám podařilo meziročně více než zdvojnásobit. Golfistům i Komerční bance patří velký dík za finanční podporu, která nám umožňuje přispět na zlepšení péče v oblastech, kterým se financí dlouhodobě nedostává,“ uvedla Sylva Floríková, předsedkyně správní rady Nadace KB Jistota.
 
Podpora hospicové a paliativní péče patří k základním okruhům činnosti Nadace KB Jistota. Jedním z nejzajímavějších projektů v této oblasti je podpora nákupu polohovatelných lůžek pro provozovatele především lůžkových hospiců. Projekt podpory nákupu moderních polohovatelných lůžek je ve společných rukách Nadace KB Jistota, společnosti LINET a Asociace poskytovatelů hospicové paliativní péče. Jen v rámci tohoto projektu, který odstartoval v dubnu 2011, poskytla Nadace pomoc v celkové hodnotě více než 1,5 mil. korun. Nadace pravidelně podporuje i záchranné služby v celé ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…