Nadcházející víkend ve Foru Nová Karolina patří retro stylu Retro

18.03.2014 15:49

Návštěvníci se mohou těšit na retro taneční show, na níž vystoupí i mistři České republiky či účastníci pořadu StarDance. Protože ke každé podobné akci patří i retro hity, z reproduktorů zazní písně od Elvise či Beatles. Po celý víkend budou pro návštěvníky rovněž připraveny slevy na zboží, které je ve stylu retro. Speciální menu pro tuto příležitost nabídnou i vybrané kavárny a restaurace.

Nadcházející víkend ve Foru Nová Karolina patří retro stylu Retro
Foto: forumnovakarolina.cz
Popisek: Forum Nová Karolina

Retro víkend odstartuje v pátek 21. března v 16 hodin exhibičním vystoupením tanečního klubu Trend Ostrava. Jeho členové patří mezi profesionály, o čemž svědčí řada ocenění z domácích i zahraničních soutěží. Pódium ovládnou například dvojnásobní mistři České republiky v latinskoamerických tancích Filip a Sabina Karáskovi.

„Mezi účastníky budou mistři České republiky a další vynikající tanečníci. Některé z nich mohou návštěvníci znát z oblíbeného pořadu StarDance. Každé vystoupení uvede moderátor spolu s odbornicí na tanec, která k danému číslu poskytne zasvěcený komentář. Nejenže se diváci pokochají perfektně sladěnými pohyby tanečníků, ale také se dozvědí informace o původu tanců, jejich symbolice, tanečních prvcích či kostýmech,“ přibližuje marketingový manažer OC Forum Nová Karolina Tomáš Lučan.

Po skončení pátečního programu budou v prostorech Fora Nová Karolina znít hudební hity z 60. a 70. let. Příznivci tohoto stylu si přijdou na své zejména v sobotu. Kromě písní legendárních Beatles nebo krále rokenrolu Elvise Presleyho si budou moci poslechnout skupiny Neo Chess Sunny Rock a Roll Band, které mají v repertoáru známé filmové melodie.

„Těšíme se na všechny návštěvníky a věříme, že Retro víkend bude příjemným zpestřením, při kterém si lidé připomenou atmosféru z časů svých rodičů a prarodičů,“ dodává Tomáš Lučan.

Program Fora Nová Karolina pamatuje i na děti. V neděli je pro ně přichystáno představení studia Karolinka. Tentokrát budou s Klauny z Balónkova probouzet jaro.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…