Nemocnice Rakovník obnovila plánovanou péči

29.04.2020 22:11

Masarykova nemocnice Rakovník obnovila od pondělí 27. dubna plánovanou péči.

Nemocnice Rakovník obnovila plánovanou péči
Foto: mesto-rakovnik.cz
Popisek: Budova radnice ve městě Rakovník

„To znamená, že lidé opět přicházejí na plánovaná vyšetření a plánované operace,“ uvedl ředitel nemocnice Tomáš Jedlička. Pacienti by měli na vyšetření přicházet přesně v určený čas a musí zachovávat všechna bezpečnostní opatření včetně nošení roušek. Na neakutní vyšetření a operace je nutné se objednávat telefonicky. 

Lidé by také neměli podceňovat zdravotní problémy a a neměli by se bát obracet se na lékaře. „Prosím svěřujte se nám s Vašimi problémy, v opačném případě může hrozit riziko zanedbání chronických onemocnění, které mohou vyústit ve vážné komplikace. Můžete nám důvěřovat, jsme vybaveni dostatečným množstvím ochranných prostředků, abychom vám mohli poskytovat naše služby zcela bezpečně. Pouze v případě, že lidé na sobě cítí příznaky koronaviru, měli by se nejdříve o dalším postupu telefonicky poradit se svými praktickými lékaři,“ vzkazuje ředitel Jedlička.    

Zaměstnanci rakovnické nemocnice si váží podpory veřejnosti a jejich darů v minulých obtížných koronavirových týdnech. Děkují za pochopení, se kterým lidé  snášeli omezení provozu nemocničních oddělení a především plánované péče. „Jakožto primář gynekologicko-porodnického oddělení musím říci, že se jednalo o náročné období jak pro zdravotníky, tak především pro naše rodičky a jejich doprovody, kdy jsme museli z epidemiologických důvodů dodržovat přísná omezení. Nicméně se nám to vyplatilo, protože jsme se vyhnuli všem možným komplikacím,“ uzavřel Radek Poláček. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…