Novým investičním ředitelem DPP se stal Tomáš Kaas

05.04.2018 17:37

Představenstvo Dopravního podniku hl. m. Prahy (DPP) dnes na svém mimořádném zasedání pověřilo nového člena představenstva Ing. Tomáše Kaase vykonáváním působnosti v odboru investičním s tím, že mu náleží pozice investičního ředitele DPP, a to od dnešního dne (tj. 5. dubna 2018).

Novým investičním ředitelem DPP se stal Tomáš Kaas
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Ing. Tomáš Kaas v minulosti zastával několik vedoucích pozic v Ředitelství silnic a dálnic ČR. Poté např. působil jako náměstek na Ministerstvu dopravy ČR. Před nástupem do DPP působil jako ředitel odboru rozvoje a financování na Magistrátu hl. m. Prahy. Je absolventem ČVUT – Fakulta stavební.

Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Dopravní podnik hl. m. Prahy, a. s. je největším dopravcem zajišťujícím městskou hromadnou dopravu v České republice. Obsluhuje celkem 145 autobusových linek, dále 25 denních a 9 nočních tramvajových linek a 3 linky metra. K 1. 1. 2018 bylo ve vlastnictví společnosti 1 168 autobusů, 854 tramvajových vozů a 730 vozidel metra. Společnost ročně přepraví více než miliardu osob a ujede cca 178 mil. kilometrů. Podnik má k 1. 1. 2018 celkem 10 932 zaměstnanců, z toho 4 230 tvoří řidiči MHD.

Jediným akcionářem Dopravního podniku je hlavní město Praha, množství dopravních spojů a zadání pro jízdní řády v Praze určuje společnost ROPID (Regionální organizátor Pražské integrované dopravy). Více informací o Dopravním podniku naleznete rovněž na http://www.dpp.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…