OZP zve na preventivní vyšetření

16.09.2013 16:09

Využívání preventivních prohlídek hrazených z veřejného zdravotního pojištění (praktický lékař, stomatolog, popř. gynekolog) je prvním, správným krokem na cestě za lepším poznáním svého zdraví a odhalením případných rizik.

OZP zve na preventivní vyšetření
Foto: OZP
Popisek: OZP

Další možností je účast v celoplošných preventivních programech, které jdou nad rámec zmíněných prohlídek a které se zaměřují na riziko závažných civilizačních onemocnění. Tato vyšetření jsou v české populaci značně podceňována a není proto divu, že patříme ke světové špičce např. v oblasti rakoviny tlustého střeva.

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (OZP) za více než 10 let fungování těchto programů zajistila vyšetření statisíců svých klientů a mnohým pomohla odhalit nebezpečné onemocnění v jeho zárodku a ochránit tak je i jejich rodiny před nepříjemnou a dlouhou léčbou nebo i tragickým koncem.

OZP nově začíná od září oslovovat své klienty, kteří využívají elektronický zdravotní deník VITAKARTA a nabídne jim preventivní vyšetření ve specializovaných pracovištích, které mohou absolvovat kdykoliv v průběhu roku.

„Pro objednání bude možno využít on-line i telefonického servisu Asistenční služby OZP, aby klient pojišťovny nemusel dlouho hledat příslušné zařízení a domlouvat termín vyšetření. Propojení preventivních programů a moderních komunikačních cest umožní zjednodušení procesu jak pro klienty, tak také pro zdravotní pojišťovnu,“ dodává generální ředitel OZP Ladislav Friedrich.

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (OZP)

kód: 207
IČ: 47114321
sídlo: Roškotova 1225/1, 140 21  Praha 4
telefon: 261 105 555
fax: 261 105 300
e-mail: ozp@ozp.cz
elektronická podatelna: https://portal.ozp.cz
internet: www.ozp.cz

OZP je s více než 700 tisíci klienty třetí největší zaměstnaneckou pojišťovnou v České republice. Své pobočky má ve všech krajských městech a kromě nich jsou klientům k dispozici další klientská centra, Asistenční služba OZP a služby elektronické komunikace, zejména online zdravotní deník VITAKARTA.

Svou dobrou pověst mezi zdravotnickou veřejností si OZP trvale zabezpečuje včasnou úhradou všech svých závazků. Pro veřejnost je pak atraktivní zejména tím, že nabízí široké spektrum služeb a vysokou kvalitu, profesionalitu a spolehlivost, s jakou jsou tyto služby poskytovány v optimální síti smluvních partnerů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Pro sídlo správy chráněné krajinné oblasti Soutok zvítězila nabídka města Lanžhot

16:46 AOPK ČR: Pro sídlo správy chráněné krajinné oblasti Soutok zvítězila nabídka města Lanžhot

Zároveň byly shromážděny nabídky vhodných míst a objektů pro umístění Domu přírody Soutoku.