Operátoři call centra pro cizince odbavili stotisícího volajícího

20.01.2015 15:03

Po deseti měsících fungování call centra pro cizince, kteří se chtějí objednat k řešení své pobytové záležitosti v Praze a středních Čechách, se operátoři dočkali stotisícího volajícího. Pilotní projekt, který Ministerstvo vnitra spustilo 3. března 2014, tak zaznamenal významný úspěch v překročení magické hranice obsloužených volajících.

Operátoři call centra pro cizince odbavili stotisícího volajícího
Foto: red
Popisek: Ministr vnitra Milan Chovanec

Díky této službě jsou denně stovky klientů odbavovány v termínech, které si předem smluvily s operátorem, a nemusí čekat v nepříjemných frontách.

„Dne 29. prosince byl naším operátorem obsloužen stotisící klient. I přes přicházející státní svátek mu byl nabídnut volný termín již na 5. 1. 2015, tedy do čtyř pracovních dnů od zavolání. Klient byl následně odbaven prakticky bez čekání. S provozem centra jsme stále velice spokojeni,“ uvedl ředitel odboru azylové a migrační politiky Tomáš Haišman.  V call centru je možné se objednat na jednotlivá pracoviště OAMP např. k podání žádosti o povolení k dlouhodobému pobytu, jeho prodloužení nebo změny účelu pobytu.

„Telefonní linka 974 820 680 k mé radosti neutichla ani v prvních dnech nového roku. Nezbývá si než přát, aby zájem o ni neklesal a aby také v roce 2015 mohl být odbaven bez čekání co největší počet klientů našeho úřadu. Času máme jistě všichni málo, je proto dobré jím neplýtvat v nesmyslných frontách,“ vyslovuje jedno ze svých novoročních přání Tomáš Haišman.

Domluvit si návštěvu na pracovišti OAMP v Praze a Středočeském kraji je možné na lince 974-820-680.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo vnitra

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: E-mobilita na vzestupu, výhodnější tarify přispěly k růstu registrovaných řidičů na 27 tisíc

14:54 ČEZ: E-mobilita na vzestupu, výhodnější tarify přispěly k růstu registrovaných řidičů na 27 tisíc

V 1. čtvrtletí řidiči odebrali v síti ČEZ přes1,8 mil. kWh zelené elektřiny. To je o 65 % více, než …