Oslava narozenin Vlastimila Harapese byla zároveň večerem benefičním

15.07.2016 17:05

V pražské státní opeře proběhla velkolepá oslava 70. narozenin Vlastimila Harapese. Celý slavnostní Galavečer s názvem „A tančím dál“ byl zároveň večerem benefičním. Jelikož bylo panu Harapesovi 70 let, tak bylo 70 korun z každé vstupenky předáno pro České hnutí speciálních olympiád. Vybralo se něco přes 63.000 korun a jedna z Vlastových kamarádek, Renata Sabongui, doplatila částku do 70.000 korun.

Oslava narozenin Vlastimila Harapese byla zároveň večerem benefičním
Foto: martinproduction.eu
Popisek: Oslava sedmdesátin Vlastimila Harapese

Hostů bylo opravdu hodně, a tak se za sebou střídali jeden po druhém. Celý večer odstartoval ostřílený a vtipný matador Václav Kopta se speciálně složeným novým songem, pak si Vlastimil střihnul duet se semaforskou kolegyní Lucií Černíkovou a zazpívali si slavný song Tam za tou duhou, poté se představili sólisté baletu Národního divadla pánové Michal Štípa a Ondřej Vinklát v tanečním duu Piráti z karibiku. Až z Německa, kde žije, přijela za oslavencem Sylva Kamenická, která si před 40 lety zahrála jeho dceru ve filmu Den pro mou lásku a na podiu mu popřála. S Hankou Buštíkovou z dua Kamelie si zazpívali svůj duet Čas loučení z muzikálu na ledě Popelka, kde hráli královský pár.

Na poslední chvíli se z oslavy omluvil z pracovních důvodů Martin Dejdar, a tak ho bravurně zastoupil moderátor Petr Jančařík, který uvedl herečku, žijící v Itálii, Ullu Kesler a také českou legendu Gabrielu Vránovou, která si zahrála ve filmu Jak vytrhnout velrybě stoličku, v němž si zahrál i tanečník Harapes. Tyto dvě herecké dámy vystřídali s hity z muzikálu Starci na chmelu zpěvák Martin France a zpěvačka Leona Machálková, kteří si spolu zazpívali duet vůbec poprvé. Se skladbou Renesance se představil kytarový virtuos Lubomír Brabec a hned po něm vstoupila na scénu operní diva Dagmar Pecková s arií Habanera.

Po opeře se představila ukázka z filmu Panna a netvor a objevila se slovenská herecká legenda Zdena Studenková se svou zdravicí a přivítala další kolegyně Hanu Talpovou, Veroniku Žilkovou a Marcelou Březinovou, které s Vlastimilem učí na Mezinárodní konzervatoři a zazpívaly v triu Hodně štěstí zdraví, a poté Březinová zapěla svůj a Svobodův nesmrtelný hit Hádej pouze za doprovodu piana a houslí. Následovala další ukázka z filmu Operace mé dcery, za který mu přišla popřát herečka Klára Trojanová-Pollertová, která zároveň uvedla taneční ukázku Kráska a zvíře tanečníků Kateřiny Hrstkové a Lukáše Bartůňka.

S gratulací přišla i jedna z jeho prvních tanečních partnerek Michaela Vítková, která prozradila, že byla do Vlastimila zamilována. Dorazila i Uršula Kluková, která si pro herce a tanečníka připravila vtipnou scénku, a už se celý program blížil do finále, kterému vévodila bývalá manželka pana Harapese Hana Zagorová se svým asi největším hitem Maluj zase obrázky. Celou show ukončila legendární dvojice divadla Semafor Jiří Suchý a Jitka Molavcová a na poslední song se k nim přidal i Vlastimil Harapes. Publikum bylo nadšené a třikrát vestoje vytleskalo taneční legendu na podium. Poté se hosté přesunuli do hotelu Jalta, kde v restauraci Como probíhala do ranních hodin afterparty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…