Otevírá se rozhlasová Kavárna. Dozvíte se to nejzajímavější z kulturního dění na jihu Čech

02.03.2017 19:15

V neděli 5. března odvysílá Český rozhlas České Budějovice první díl nového kulturního magazínu Kavárna. Pravidelně každý týden shrne ty nejzajímavější kulturní události uplynulých dnů. Vždy v neděli po 18. hodině se na vás v rozhlasově Kavárně těší moderátorka Lenka Nechvátalová.

Otevírá se rozhlasová Kavárna. Dozvíte se to nejzajímavější z kulturního dění na jihu Čech
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Kdyby nebylo umění a umělců, nebylo by tolika radosti na světě - ani v jižních Čechách. Právě to chce Kavárna připomenout. Nový kulturní magazín Českého rozhlasu České Budějovice podporuje kreativitu v regionu a nabízí přehled kulturně-společenských akcí, jimiž náš kraj žije. Každý díl Kavárny přinese jihočeským posluchačům reportáže z koncertů, divadelních představení nebo vernisáží. Nabídne také filmové, literární i hudební recenze a pozve na události, které stojí za to navštívit.

„Tímto pořadem rozšiřujeme a zkvalitňujeme naší programovou nabídku. Soustředíme se na kulturní zajímavosti, společenské dění a uměleckou tvorbu v celém jihočeském regionu,“ doplňuje Zdeněk Duspiva, ředitel Českého rozhlasu České Budějovice.

A co přesně uslyšíte v první rozhlasové Kavárně 5. března? Rozezní ji ukázka z našlápnutého alba Blue & Lonesome kapely Rolling Stones a zavedeme vás na Dny slovenské kultury, díky nimž se se slovenskými výtvarníky setkala reportérka Vendula Kostohryzová. Přineseme ale i reportáže o tématech na první pohled neviditelných. Víte třeba, že pro kytarové koncerty nejsou důležité jen dobře naladěné struny, ale také o kvalitní aparatura? Pavla Horáčka, který doma mezi postelí a kuchyní ladí zesilovače, představí Matěj Vodička.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…