Pardubický kraj nabízel ruským touroperátorům zajímavý program kousek od Prahy

20.11.2019 14:21

Specializovaný workshop pro ruské cestovní kanceláře připravilo v minulých dnech zahraniční zastoupení agentury CzechTourism v Moskvě ve spolupráci s generálním konzulátem v Petrohradě.

Pardubický kraj nabízel ruským touroperátorům zajímavý program kousek od Prahy
Foto: Pardubický kraj
Popisek: Základní podoba loga Pardubického kraje.

Pardubický kraj zastupovala na tomto jednání Destinační společnost Východní Čechy, která představila nejen turistické cíle našeho kraje, ale především konkrétní programy pro cestovní kanceláře. Radní pro cestovní ruch a sport René Živný se na místě sešel i s naším generálním konzulem v Petrohradě Karlem Kühnlem.

„Nabídkové informační balíčky jsme sestavovali i s ohledem na to, že většina ruských turistů chce navštívit Prahu. Na to jsme pak navázali další program u nás v kraji“, řekl René Živný a pokračoval: „Tato forma prezentace kraje mi přijde opravdu efektivní a smysluplná, chceme v ní i nadále pokračovat.“

Workshopu se zúčastnilo více jak 40 ruských touroperátorů. Většina z nich má zatím v nabídce pouze Prahu a Karlovy Vary. „Projevovali opravdu velký zájem o náš kraj, nejen o kategorie hotelů a lůžkovou kapacitu, ale i o turistické atraktivity. Nejvíce byl jejich zájem zaměřen na hrady a zámky. Od několika touroperátorů jsme dostali dotaz na možnosti lyžování u nás. Většina z nich si odnesla nejen propagační materiály a konkrétní programy pro skupiny, ale i základní povědomí o tom, že hodinu od Prahy je destinace, kterou by mohli zařadit do svých katalogů,“ dodal Živný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …