Plechové hračky KOVAP mění logo. V novém kabátu se představí na lednovém veletrhu hraček

05.12.2019 14:31

Tradiční český výrobce plechových hraček, firma KOVAP, mění logo! Nový design působí čistě a moderně, nechybí ale ani retro prvek v podobě ikonického červeného traktoru. Populární mechanické hračky se s novým logem poprvé představí na lednovém mezinárodním veletrhu SPIELWARENMESSE v německém Norimberku.

Plechové hračky KOVAP mění logo. V novém kabátu se představí na lednovém veletrhu hraček
Foto: KOVAP
Popisek: KOVAP - logo

„Již tradičně se společnost KOVAP zúčastní lednového veletrhu SPIELWARENMESSE, kde představí nejen své produkty, ale také nové logo,“ říká jednatel společnosti Pavel Ježek. A tím výčet novinek zdaleka nekončí. K firmě KOVAP byla přikoupena také společnost KADEN, která v minulosti tvořila s KOVAPEM jeden podnik. KADEN je firma vyrábějící modely automobilů, vojenských vozidel, stavebnic a kovových dílů. Úspěšná spolupráce z minulosti tak pod novým vedením znovu ožívá. Pracuje se na novém logu i pro zmíněnou firmu KADEN a v lednu bude spuštěn nový e-shop v moderním designu. „Vzniká kompletně nový vizuální styl společnosti,“ říká Pavel Ježek a dodává, že bývalý vlastník společnosti KOVAP, Lubomír Hošek, se i nadále na chodu firmy podílí jako nositel know-how a firemní tradice.

traktor

Zbrusu nové logo působí designově velmi moderně a čistě, ale stále v sobě zachovává retro nádech v podobě ikony traktoru. „Červený traktůrek je pro firmu KOVAP typickým produktem, proto bylo od začátku jasné, že v novém logu nesmí chybět,“ pokračuje Pavel Ježek. Navíc traktor osloví nejen děti, ale i dospělé, kteří si s mechanickými hračkami KOVAP hráli už před lety. Tři zářezy na masce traktůrku symbolizují tři generace, pro které jsou plechové hračky KOVAP určeny.

beruška

Blížící se účast na mezinárodním veletrhu hraček jen dokazuje kvalitu a oblíbenost produktů, a to nejen na tuzemském trhu. Ruční výroba malé firmy z Náchodu je stále víc populární u zahraničních turistů, kteří si plechové hračky pořizují jako suvenýr z České republiky.

Produkty značky KOVAP doporučuje i psycholog Ivan Douda. „Je dokázáno, že ručně vyráběné hračky rozvíjí jemnou motoriku u dětí,“ říká uznávaný odborník. Plechová hračka navíc může dělat radost dlouhé roky, protože je prakticky nezničitelná.

Tatra

O společnosti KOVAP Náchod Česká společnost KOVAP Náchod je celosvětově známým výrobcem plechových hraček s tradicí od roku 1946, kdy byla v Československu založena jako rodinná firma bratry Sedlákovými. Firma KOVAP se pyšní širokým sortimentem originálních plechových hraček jako je beruška na klíček, která nikdy nespadne ze stolu, nebo model traktoru Zetor, jež v přesném měřítku napodobuje originál, nechybí mu řazení, zpátečka ani funkční volant. U všech produktů firmy KOVAP je kladen důraz na ruční výrobu, precizní provedení a dlouhou životnost. Hračky jsou ekologicky nezávadné, šetrné k přírodě a pyšní se mimo jiné certifikátem BEZPEČNÉ HRAČKY. Plechové produkty značky KOVAP jsou ideálním dárkem pro děti i dospělé a patří k populárním tradičním suvenýrům z České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.