Pohádky pro Emu představují první teaser

12.06.2016 12:00

Romantická komedie Pohádky pro Emu v hlavních rolích s Aňou Geislerovou a Ondřejem Vetchým, který má premiéru 3. listopadu, představuje první záběry v novém teaseru.

Pohádky pro Emu představují první teaser
Foto: Fénix Film – Vojtěch Resler
Popisek: Hlavní protagonisté filmu Pohádky pro Emu

V současné chvíli vstupují práce na filmu o další fáze postprodukce, vzniká i hudba. Novou písničku speciálně pro film složí a nazpívá Michal Hrůza.

Režisér a autor scénáře Rudolf Havlík si pro svůj druhý celovečerní snímek Pohádky pro Emu zvolil téma hledání lásky a štěstí i za cenu, že se musíte vzdát svého pohodlí a podstoupit nečekané dobrodružství. A možná právě situace, která se zdá být na počátku naprosto neřešitelná, vás nakonec může k tomu opravdu  pohádkovému  štěstí dovést.

„Chtěli jsme laskavý, milý příběh, který pohladí, dojme a dá naději,  chtěli jsme  film o tom, že vás mohou potkat skvělé věci, i když to na počátku vypadá jako největší malér v životě a jsme rádi, že se to s Pohádkami po Emu podařilo,“ říká producentka Dana Voláková.

Petr Miller žije a pracuje již řadu let v Londýně. Zaběhaný rytmus jeho života jednoho dne přeruší zpráva z Prahy, kterou považuje za omyl nebo špatný vtip. Je otcem osmileté Emy a po nehodě její matky také její jediná šance, jak se vyhnout dětskému domovu. Petrovi převrátí nutnost soužití s dcerou, o jejíž existenci dosud neměl ani tušení, život doslova vzhůru nohama. Musí také přesvědčit sociálku, že roli rodiče zvládne. A proto je nutné najít pro Emu matku! Petr už dávno přestal věřit na lásku…Ale zázraky se občas dějí.

„Z Ondřeje a Anny jsem měl od začátku velký respekt. Přece jen jsou zodpovědní za spoustu filmů a já si jich obou velice vážím,“ říká o spolupráci s hlavní hereckou dvojicí režisér Rudolf Havlík. „A spolupráce byla naprosto profesionální. S Ondřejem jsme se stali přáteli a já jsem rád, že s ním můžu strávit nějaký čas i nadále a hodně se od něj naučit. Na place jsme si to užívali a je fakt, že většinu dní jsme strávili tím, že jsme se pořád jen něčemu smáli. Věřte mi, potom se hned jinak pracuje. Dává to smysl. Zjistili jsme, že jsme oba strašní cíťové, protože nás spousta scén dojímala. Naštěstí se vždycky objevila Anna a řekla nám, ať neděláme blbosti a jdeme točit. Práce s oběma byla naprosto profesionální a sledovat ty dva, jak dokáží na svých postavách pracovat a přemýšlet o nich, je ohromně motivující.“

Kromě Ondřeje Vetchého a Ani Geislerové uvidíme  v titulní dětské roli Emu Švábenskou, dále Vilmu Cibulkovou, Annu Polívkovou, Marka Taclíka, Jiřího Dvořáka, Oldřicha Vlacha, Janu Bernáškovou a další.

Film Pohádky pro Emu vzniká v produkci společnosti Fénix Film, do kin uvede Falcon 3.11. 2016. Ve stejný den bude mít film premiéru i na Slovensku, kde ho do kin uvede Continental film.

Teaser k filmu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…