Policie ČR: Psovodi si vybírali čtyřnohé parťáky

17.07.2023 22:03 | Tisková zpráva

V Prackovicích nad Labem, sídle Chovatelské stanice Policie ČR, si policejní štěňátka plemen německý a belgický ovčák vybírala nového pána z řad policistů jednotlivých krajských ředitelství a cizinecké policie.

Policie ČR: Psovodi si vybírali čtyřnohé parťáky
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

Chovatelská stanice Policie ČR v Prackovicích nad Labem je respektovaným zařízením, specializujícím se na chov a výcvik policejních psů. Ročně se zde narodí přibližně stovka štěňat, která jsou pečlivě vybírána a vychovávána, aby se stala společníky a pracovními partnery psovodů v různých policejních jednotkách.

Policejní štěňata zatím prošla náročným výcvikem, který zahrnoval vysokou míru mazlení, socializace, překonávání plyšových soupeřů či zápolení se svými sourozenci. Nedílnou součástí jsou také hry s míčkem či pachové hry, které jsou pro policejní štěňata zábavné a motivující, zatímco současně pomáhají rozvíjet jejich schopnosti, vytrvalost a poslušnost.

štěně

Věříme, že tito pejsci spolu s jejich zkušenými psovody budou tvořit silný a efektivní tým. Přejeme všem pejskům a psovodům mnoho společných služebních let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

22:03 Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

V Kramářově vile se v pátek 10. května 2024 uskuteční pracovní oběd s kancléři, který pořádá vedoucí…