Povodí Moravy spolupracuje s NCOZ, PPO Olomouce pokračují

14.04.2018 19:56

Specialisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu požádali o součinnost i Povodí Moravy, s. p. Podle informací v médiích, které potvrdilo státní zastupitelství, se úkony provádějí na více místech republiky.

Povodí Moravy spolupracuje s NCOZ, PPO Olomouce pokračují
Foto: Povodí Moravy
Popisek: Povodí Moravy

Povodí Moravy, s. p. s pracovníky centrály plně spolupracuje a poskytlo všechny požadované materiály a informace. Povodí Moravy obdrželo pokyny, aby se k situaci nijak nevyjadřovalo.

V souvislosti s prací Národní centrály proti organizovanému zločinu se v médiích objevily spekulace o možném ovlivnění průběhu stavby tzv. II. B etapy protipovodňových opatření v Olomouci. Můžeme potvrdit, že stavební práce, které byly zahájeny minulý týden, budou nadále pokračovat v dohodnutém rozsahu a podle odsouhlaseného harmonogramu.

Od minulého týdne je předané staveniště a probíhá vytyčování inženýrských sítí, na které naváže jejich přeložení. V průběhu tohoto týdne již odstartovaly zemní práce, frézování pařezů a příprava lávky pro pěší vedle mostu Komenského. Bude probíhat skrývka ornice na obou stranách břehů Moravy, odtěžení břehů, modelace tvaru a založení základů pro lávku pro pěší.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…