Povodí Odry: Den otevřených dveří na přehradách se pro letošní rok ruší

08.03.2020 11:42

Vedení státního podniku Povodí Odry přijalo preventivní opatření ke snížení šíření nákazy koronavirem COVID-19 a s konečnou platností ruší letošní den otevřených dveří na vodních dílech v povodí Odry, který se měl uskutečnit 21. 3. 2020.

Povodí Odry: Den otevřených dveří na přehradách se pro letošní rok ruší
Foto: Povodí Odry
Popisek: Povodí Odry

„V loňském roce naše přehrady navštívilo v rámci dne otevřených dveří zhruba 12000 návštěvníků. Našim prvořadým úkolem je zajištění dodávky vody pro obyvatele a průmysl a z tohoto důvodu nechceme ohrozit naše hrázné a pracovníky vodohospodářského dispečinku, kteří patří mezi klíčové zaměstnance, zajišťující chod vodních děl také například při zvýšených průtocích či povodňových stavech nebo naopak při nedostatku vody v suchých obdobích, které mohou nastat,“ řekl generální ředitel státního podniku Povodí Odry Jiří Tkáč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…