Povodí Ohře získalo pozemky na Ústecku

03.09.2017 13:43

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Ústí nad Labem prostřednictvím svých odloučených pracovišť Česká Lípa, Louny a Teplice převedl státnímu podniku Povodí Ohře čtyři pozemky o celkové výměře 1 073 m2. Převedené pozemky leží v katastrálních územích Jezvé, Lubenec, Dolní Ročov a Duchcov.

Povodí Ohře získalo pozemky na Ústecku
Foto: Povodí Ohře
Popisek: Povodí Ohře.

Dva pozemky byly v minulosti zapsány na neznámého vlastníka. Zbylé dva získal ÚZSVM po zrušení okresních úřadů.

Pozemek ležící v katastrálním území Jezvé (OP Česká Lípa) se nachází v nezastavěné části obce Stružnice v místní části Jezvé a tvoří boční výhon vodního toku Ploučnice. Zároveň se nachází ve IV. zóně odstupňované ochrany přírody CHKO České středohoří.

Pozemek ležící v katastrálním území Lubenec (OP Louny) tvoří levý břeh vodního toku Blšanka, jedná se o úzký, protáhlý, zatravněný pozemek.

Pozemek nacházející se v katastrálním území Dolní Ročov (OP Louny) leží v okrajové zastavěné části obce Dolní Ročov a jedná se o část upraveného vodního koryta Kláštereckého potoka.

A poslední pozemek ležící v katastrálním území Duchcov (OP Teplice) je součástí břehu koryta Loučenského potoka. Povodí Ohře, s. p. připravuje projekt Protipovodňová opatření města Duchcov, přičemž pozemek bude stavbou trvale dotčen.

Převedené pozemky mají účetní hodnotu 7 170 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…