Překlady z němčiny v profesionální kvalitě

30.01.2014 16:08

Němčina patří vedle angličtiny k nejpotřebnějším cizím jazykům v našich končinách. Hned po ruštině je se sto miliony rodilými mluvčími druhým nejrozšířenějším jazykem v Evropě. Je úředním jazykem nejenom našich německých a rakouských sousedů, ale také například ve Švýcarsku, v Belgii nebo v Itálii. Německy mluvící menšiny však najdeme také ve Francii, Dánsku aj. Němčina se tak v mnoha oblastech uplatňuje i v České republice, především v obchodu a managementu. Pokud tímto jazykem právě nevládnete, jistě oceníte kvalitní překlady z němčiny či do němčiny.

Překlady z němčiny v profesionální kvalitě
Foto: red
Popisek: Překlady z němčiny

Překlady z němčiny.cz – to jsou prvotřídní služby v profesionální kvalitě. Ať již potřebujete přeložit obchodní dokumenty, smlouvy nebo produktové informace, manuály, návody k obsluze, literární díla, odborné články, seminární práce nebo třeba osobní dopisy, na tyto služby se můžete vždy spolehnout. Specializací jsou přitom technické překlady. Samozřejmostí je překlad z němčiny i do němčiny, stejně tak vysoká úroveň textů. Žádné překlepy či přímo chyby – z neznalosti, nedbalosti nebo nepozornosti v profesionálních textech nenajdete. Naopak, spolu s kvalitou jistě oceníte i precizní provedení a rychlost. Pro záruku nejvyšší kvality přitom finální texty prochází několikanásobnou kontrolou. To vše navíc za velmi příjemné ceny.

Tým zkušených překladatelů, který najdete na webu Překlady z němčiny.cz, je k dispozici jednotlivcům, podnikatelům, menším firmám i korporacím či úřadům a jiným institucím. Ti všichni mohou vyžít profesionálních překladatelských služeb a přidat se k zástupu mnoha spokojených klientů z řad jednotlivců, institucí a podniků působících v nejrůznějších oblastech. Najdete mezi nimi i významné hráče ve svém oboru, jde například o automobilku Škoda auto a.s., TI Automotive group, také KH Maschinenbau, Prima nábytek, firmu Karl Klink, Kosogassinženýring, Czechlogistic, Vorwek, Kovostroj Bohemia, Signum, Mubea, Papírny Brno, TOKOZ aj.

http://www.preklady-z-nemciny.cz/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…