SSHR: Setkání předsedů hmotných rezerv Visegrádské skupiny

10.06.2017 18:26

Ve dnech od 30.5 do 1.6 2017 u příležitosti veletrhu PYROS/IDET/ISET 2017 proběhlo setkání předsedů Visegrádské skupiny pořádané Správou státních hmotných rezerv České republiky. Setkání se zúčastnily delegace České, Slovenské a Polské republiky.

SSHR: Setkání předsedů hmotných rezerv Visegrádské skupiny
Foto: SSHR
Popisek: SSHR

Za slovenskou stranu jmenovitě předseda SSHR SR JUDr. Kajetán Kičura, za polskou delegaci byl přítomen předseda Agentury pro hmotné rezervy Janusz Turek. Delegaci Správy státních hmotných rezerv ČR vedl její předseda Ing. Pavel Švagr, CSc. Do skupiny V4 patří také Maďarsko, které bohužel nenominovalo žádného člena. Setkání předsedů se vedlo v duchu diskuze na téma, jaké jsou nové trendy v oblasti skladování a pořizování nouzových zásob a také o zkvalitnění funkčnosti systému při správě státních hmotných rezerv na úrovni států V4.

Ve středu 31.5 v dopoledních hodinách předsedové spolu se svými delegacemi navštívili stánek SSHR ČR na výstavišti BBV Brno u příležitosti veletrhu hasičské, policejní a vojenské techniky PYROS/IDET/ISET 2017. Předsedové Správ slavnostně stánek otevřeli přestřižením pásky a zahájili tak naši účast na významném veletrhu PYROS/IDET/ISET 2017, která trvala až do soboty 3.6 2017. Předsedové si v rámci dopoledního programu prohlédli techniku SSHR s odborným výkladem pracovníků HZS ČR, jako vyprošťovací kontejnery, cisterny na pitnou vodu, dekontaminační bránu, evakuační stany. Zahraniční delegace spolu s předsedy Správ hmotných rezerv si také prošly ostatní expozice v rámci integrovaného záchranného systému, tak jak funguje v České republice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…