Schůze vlády ČR se koná ve středu 3. února

02.02.2016 12:05 | Zprávy

Členové vlády ve středu 3. února 2016 od 9.00 hodin projednají mimo jiné:

Schůze vlády ČR se koná ve středu 3. února
Foto: Archiv PL
Popisek: Úřad vlády ČR

· Návrh novely zákona o pojistném na veřejné zdravotní pojištění, předkládá: ministr zdravotnictví. Cílem návrhu je upravit stávající systém přerozdělování pojistného na veřejné zdravotní pojištění, a to v souladu s Programovým prohlášením vlády, v němž vláda deklarovala záměr zavést spravedlivý model přerozdělení pojistného, který zohlední skutečné výdaje na nákladné diagnózy.

· Návrh zákona o Centrální evidenci účtů, předkládá: 1. místopředseda vlády pro ekonomiku a ministr financí. Návrh má za cíl zvýšení efektivity výkonu veřejné moci tím, že oprávněným institucím bude umožněno jediným dotazem během velmi krátké doby zjistit, ve které úvěrové instituci má či měl zájmový subjekt účet, což pomůže v daňových i trestních řízeních a také v boji proti financování terorismu.

· Surovinovou politiku České republiky v oblasti nerostných surovin a jejich zdrojů, předkládá: ministr průmyslu a obchodu. Aktualizace platné surovinové politiky je zpracovávána s ambicí vytvořit koherentní strategii pro období následujících 15 let, s důrazem na nové moderní high tech suroviny, které budou klíčové pro ekonomiku 21. století.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Oto​ Klempíř byl položen dotaz

Líbí se mi, že umíte uznat svou chybu.

Ale jak to tedy vlastně bylo? Vy jste s STB opravdu spolupracoval? A kdy přesně jste spolupráci ukončil?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.