Skiareál Lipno otevírá další sjezdovky

21.01.2016 11:13

Plnou kapacitu sjezdovek, tedy 11 kilometrů si užijí o víkendu lyžaři, kteří zamíří do Skiareálu Lipno. Tam panují ideální podmínky, když na tratích je přes šedesát centimetrů sněhu. Návštěvníci se mohou těšit i na celou řadu víkendových akcí.

Skiareál Lipno otevírá další sjezdovky
Foto: Archiv Skiareál Lipno
Popisek: Skiareál Lipno

„Už v pátek otevřeme díky výborným podmínkám Bambiny park pro nejmenší děti a o víkendu se potom všichni mohou těšit i na sjezdovku Střecha, nebo měřený slalom. V provozu tak budou veškeré sjezdovky v areálu,“ konstatoval ředitel Skiareálu Lipno Petr Dušek.

Upozornil, že velký zájem se dá o víkendu očekávat i o snowpark a novou skicrossovou  dráhu. „Návštěvníci budou mít k dispozici i naše snowborďáky a také poradce na skicross,“ podotkl Dušek. Zmínil, že několik dní se už lyžaři vydávají na největší novinku letošní sezóny červenou sjezdovku s názvem Vyhlídka, která je baví především svým atraktivním profilem. Vlastní sjezdovku s názvem Školní mají potom k dispozici lyžaři začátečníci v místní lyžařské škole.

I o tomto víkendu se mohou všichni na Lipně těšit na celou řadu akcí. Například v sobotu před 11. hodinou přijde za dětmi do Skiareálu velbloud Šajtan a lamák Otík. Velbloud si udělá i výlet ke Stezce korunami Stromů a od 14. hodin bude dovádět s dětmi ve Fox parku.

Skiareál nabízí skipasy za zvýhodněné lednové ceny. „Výhodu mají také lyžaři s kartou hosta Lipno.card, která jim zajistí například zdarma stezkabus, úschovnu lyží, nebo také půjčovnu bot,“ vysvětlil Dušek a doplnil, že ve Skiareálu Lipno je nyní například také nabídka 20ti procentní slevy na tři a vícedenní skipas.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…