Sklepy Mařatice zvou na slováckou zabíjačku

22.01.2020 10:32

Oceněný řezník Hakala nabídne to nejlepší ze zabíjačkových specialit, večer zahraje CM Sudovjan.

Sklepy Mařatice zvou na slováckou zabíjačku
Foto: archiv
Popisek: Zabíjačka - ilustrační foto

Již nadcházející sobotu se v areálu, nazvaném Sklepy Mařatice, můžete těšit na pravou slováckou zabíjačku. Od deváté hodiny ranní bude možné zavítat do uherskohradišťské Vinohradské ulice a pochutnat si na vynikajících zabijačkových specialitách.

„Pro historicky první slováckou zabíjačku ve Sklepech Mařatice jsme spojili síly s výborným řezníkem Miroslavem Hakalou, který přímo v prostranství před sklepním labyrintem představí to nejlepší ze svého mistrovského řemesla,“ prozradil Radek Zlomek za pořádající vinařství Víno Zlomek ? Vávra. Jen pro připomenutí, Miroslav Hakala se poprvé představil uherskohradišťské veřejnosti před několika lety ve Slovácké tržnici a dodnes je držitelem řady prestižních ocenění, jako např. Tradiční výrobek Slovácka nebo Král slovácké klobásky.

Prostranstvím před Sklepy Mařatice se bude od sobotního rána linout vůně tradiční zabíjačkové polévky s kroupami nebo těch nejlepších ovarových lahůdek. Miroslav Hakala se však pochlubí také výbornými jelity, jitrnicemi a dvěma druhy tlačenky. Kromě klasické můžete ochutnat i jeho specialitu, tlačenku z pečeného masa. Samozřejmě, že nebudou chybět čerstvé a voňavé škvarky. A kdo by si chtěl dopřát ještě něco navíc, může se zakousnout do těch nejlepších Hakalových klobásek. Mezi nimi budou také speciality - např. klobáska s tvarůžky nebo s ořechy.

zabíjačka

„Přestože se bude zabíjačka odehrávat především v prostranství před sklepy, během celého dne můžete využít příjemného posezení v našem sklepním labyrintu, který bude otevřen během celého dne. K zabíjačkovým specialitám si pak můžete dát skleničku dobrého vína, případně se zahřát naším výborným svařákem,“ dodal Radek Zlomek.

Ten, kdo se zdrží až do večera, se může těšit na autentickou besedu u cimbálu. Ve Sklepech Mařatice totiž bude od 19 hodin hrát oblíbená cimbálová muzika Sudovjan.

„Zásob budeme mít snad dostatek, ale udělat si vycházku do Vinohradské ulice v sobotu již po ránu nebo místo tradičního oběda, to bude sázkou na jistotu,“ zve Radek Zlomek všechny slovácké gurmány do Sklepů Mařatice.

Všechny informace se dozvíte na www.sklepymaratice.cz. Rezervaci stolů můžete provést telefonicky, a to na čísle +420 702 304 347, nebo e-mailem na info@sklepymaratice.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…