Skupina Barrandov odhalila své podzimní programové schéma

04.08.2017 10:40

Nejrychleji rostoucí televizní stanice v Česku, Skupina Barrandov, představuje své podzimní programové schéma. Všechny čtyři televizní kanály skupiny – hlavní TV Barrandov, filmový KINO Barrandov, dětský a dokumentární Barrandov PLUS a Barrandov FAMILY sázejí nejen na osvědčené televizní pořady, ale také na novinky, které v českém televizním prostředí nemají prozatím srovnání.

Skupina Barrandov odhalila své podzimní programové schéma
Foto: Skupina Barrandov
Popisek: Televizní Skupina Barrandov

V pondělí 14. srpna 2017 odstartuje Skupina Barrandov nové podzimní programové schéma. To je postaveno jak na vlastní tvorbě, především na hlavním kanále, tak i na akvizičním obsahu a nových zpravodajských pořadech.

„Televizní Skupina Barrandov dále reaguje na zvýšený zájem o svou televizi a významně navýšila investice do svého programu. Počínaje podzimním programovým schématem nabídne divákům ještě větší zážitek ze sledování. Vsadili jsme především na zcela nové pořady z vlastní tvorby, kde bude vystupovat řada známých osobností. Pevně doufám, že diváci si z naší široké nabídky vyberou a že je bude hlavně bavit,“ uvedl generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Druhé srpnové pondělí odpálí televize Barrandov skutečnou seriálovou bombu – Sousedé. „Seriál Sousedé je největší projekt, do kterého jsme se kdy pustili. Stojí desítky milionů korun a zatím plánujeme 80 dílů. Tento novinkový počin, který nemá v českém prostředí konkurenta, bude zahrnovat vztahovou linku jednotlivých postav rozdělenou do jednoho týdenního příběhu,“ naznačil Jaromír Soukup. Seriál se bude od 14. srpna vysílat čtyřikrát týdně, vždy v pondělí, úterý, v pátek a sobotu ve 20.15 hodin. K seriálovým novinkám přibude ještě jeden týdenní cyklus příběhů pod názvem Skutečné příběhy. Jde o projekt, který slibuje pořádnou dávku silných emocí a napětí pramenících z osudů a závažných životních zvratů našich diváků, které z jejich dopisů a e-mailů bude otevírat Petr Štěpánek.

O silné emoce nebude nouze ani v nové talk show plné názorových střetů – Život na houpačce, kterou nás bude provázet oblíbený moderátor Michal Jagelka. „Jde o nový denní formát televize Barrandov, ve kterém televize navázala na večerní Aféry, které mají neuvěřitelný divácky úspěch, a proto vznikl nápad na jejich rozšířenou a méně pikantní verzi na odpoledne. Nepůjde už jen o nevěry, ale otevírá se zde možnost mnohem více témat,“ navnadil diváky Jagelka.

Čtvrteční večery na stanici TV Barrandov budou již tradičně patřit politickodiskusnímu bloku sestávajícímu ze dvou pořadů – TÝDNE s prezidentem a Duelu Jaromíra Soukupa, které se staly v jarním programovém schématu nejúspěšnějšími pořady ve své kategorii na českých plnoformátových televizích. Nabídku politickodiskusních pořadů rozšíří ještě úterní Volební speciál – nový formát zpravodajského pořadu, jenž dovolí divákům nahlédnout do zákulisí voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a jehož moderování se opět ujal Jaromír Soukup. Tomu budou od 28. srpna patřit i pondělní večery, kdy si bude do své nové talk show Instinkty Jaromíra Soukupa zvát přední osobnosti české kulturní a společenské scény.

Televizní stanice ale nezapomíná ani na milovníky lifestylu. Světem hvězdných tváří showbyznysu diváky provede každou neděli večer v novém společenském pořadu Paparazzi moderátorka Kateřina Kristelová. „Společenské dění a práce na pořadu tohoto typu je pro mě splnění snu. V kuchyni nebo při politické debatě toho nemůžu moc nabídnout, ale přece jen takřka za třináct let v showbyznysu už ano. Je to moje parketa,“ prozradila moderátorka.

Na TV Barrandov nebude nouze ani o zábavné pořady. O velkolepou show se postará oblíbený moderátor Aleš Cibulka, a to v pořadu Roztoč to! Diváci v něm budou moci denně hrát o zajímavé ceny, včetně úžasných zájezdů. „Byl jsem poctěn, že jsem byl vybrán nejen jako moderátor a průvodce, ale také zčásti jako spoluautor. Tak vznikl nový pořad, který poběží každý všední den – a rozhodně bude stát za to,“ řekl Cibulka.

Svůj prostor na stanici TV Barrandov dostane i akviziční tvorba v podobě nové řady reality show Farmář hledá ženu, která si v předchozích čtyřech sériích získala nespočet věrných diváků. Najít tu správnou ženu farmářům pomůže nová moderátorka pořadu Alice Bendová. Pět medailonkových speciálů, na které navážou premiérové díly, můžete sledovat od 30. srpna každou středu večer. Další divácky přitažlivé filmové snímky z akviziční tvorby budou patřit především kanálu KINO Barrandov, který láká na premiéry romantických filmů a seriálů. O dětské diváky a fanoušky dokumentární tvorby se postará Barrandov PLUS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…