Skupina SYNOT se investorsky podílí na unikátním projektu Surf Areny!

29.01.2016 17:26

Skupina SYNOT se investorsky podílí na unikátním projektu v rámci celé střední Evropy. Jde o Surf Arenu Praha, která se veřejnosti otevře již zítra, tedy 30. 1. 2016.

Skupina SYNOT se investorsky podílí na unikátním projektu Surf Areny!
Foto: SYNOT
Popisek: Skupina SYNOT se investorsky podílí na unikátním projektu Surf Areny!

Veřejnost zde může navštívit nový interiérový surfařský simulátor (tzv. umělou vlnu) a vyzkoušet si pocit surfingu a bodyboardingu v srdci Evropy, bez moří a oceánu. Těmto novým sportovním možnostem se v posledních letech začínají věnovat lidé po celém světě. Nyní mají tuto možnost také v České republice.

„Originalita pražské Surf Areny spočívá v kombinaci sportu, zábavy a kultury – kromě sufování máme hudební klub s barem a  pódiem, kde budeme pořádat koncerty a kulturní akce. Chceme zde vytvořit atraktivní místo pro setkávání lidí. V této kombinaci jsme první na světě,“ uvedl Juraj Sonlajtner, autor projektu.

Surf Arena bude sdružovat děti i dospělé a kromě zábavy pro širokou veřejnost se stane také tréninkovým místem sportovců, kteří se následně mohou účastnit řady světových soutěží.

„Vždy jsem podporoval dobré nápady. Projekt pražské Surf Areny je jedním z nich. Navíc plně zapadá do strategie skupiny SYNOT, kterou je podpora cestovního ruchu a volnočasových aktivit v zemích, kde působíme. Věřím, že si Surf Arena velmi rychle najde své spokojené klienty od nás i ze zahraničí, kteří se sem budou rádi vracet,“ doplnil podnikatel a senátor Ivo Valenta.

Technicky je projekt založen na oběhu vodního proudu, kdy turbíny, poháněné elektrickou energií, vytvářejí konstantní vodní proud, pohybující se po vytvarovaném měkkém povrchu.

První návštěvníci nové otevřené Surf Areny se mají na co těšit. Exhibici zde již v sobotu, 30. 1. 2016 ve 12.30 předvedou úřadující mistři Evropy v indoor surfingu Tim van Dortmont z Holandska a mistr Evropy v indoor bodyboardingu, Sam Powell z Anglie.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.