Slunce v Divadle Bez zábradlí

13.12.2013 9:31

Divadlo Bez zábradlí i v prosinci navštíví Slunce.

Slunce v Divadle Bez zábradlí
Foto: red
Popisek: Nadační fond Slunce pro všechny

V pasáži Divadla Bez zábradlí se 13. prosince 2013 od 14 hodin uskuteční charitativní prodej vánočních ozdob – skleněných sluníček. Prodej pořádá nadační fond Slunce společně s patronkou projektu Hanou Heřmánkovou za podpory herců Divadla Bez zábradlí, kteří se také tohoto prodeje zúčastní. Svoji účast již potvrdili Hana Heřmánková, Jana Švandová, Dana Morávková, Kateřina Brožová, Josef Carda, Nikol Kouklová, Karel Heřmánek a další. Atmosféru Vánoc navodí děti z nadace Slunce zpěvem koled, cukrovím z vlastní pekárny, svařené víno a vánoční stromeček. Minimální cena sluníčka, ručně malovaného handicapovanými dětmi, je 50,- Kč. Celý projekt již koupí sluníčka podpořila řada známých osobností. Výtěžek letošní sbírky bude věnován na novou střechu školy pro děti se speciálními potřebami v Unhošti.

Skleněná sluníčka jsou již nyní v prodeji v Divadle Bez zábradlí, síti kadeřnických salonů Franck Provost, v butiku Simple Concept Store a na www.slunce.info

www.bezzabradli.cz

---------

Nadační fond Slunce pro všechny byl založen v únoru 2002 za účelem podpory dětí a dospělých se speciálními potřebami a podpory Soukromé mateřské školy, základní školy a střední školy Slunce, o.p.s. a Okresní organizace Společnosti pro podporu lidí s mentálním postižením ČR v Kladně. Hlavním programem nadačního fondu je dofinancování rekonstrukce Centra služeb Slunce všem, o.p.s. v Unhošti. Kromě toho se nadační fond zabývá příjmem materiálních darů a jejich následným rozdělováním mezi organizace, které pracují s dětmi a dospělými se speciálními potřebami a poskytováním finančních příspěvků těmto organizacím i jednotlivcům. Nadační fond je členem Asociace nadačních fondů FÓRA DÁRCŮ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AČCKA: Čím dál více Čechů využívá služeb cestovních kanceláří

16:46 AČCKA: Čím dál více Čechů využívá služeb cestovních kanceláří

I letošní prodeje potvrzují, že služeb českých cestovních kanceláří a agentur využívá každoročně víc…