Spinning® Fitpoint-ČOS maraton - jedinečná akce ve Frýdku-Místku

23.11.2017 7:58

Na sobotu 25.11.2017 jsme pro vás připravili největší spinningovou® akci ve Frýdku-Místku - Spinning® Fitpoint-ČOS maraton! Vydejte se s námi po etapách Tour de France a zažijte neopakovatelnou tříhodinovou atmosféru tohoto největšího cyklistického závodu! Maratonem s videoprojekcí vás proveze zkušený lektor spinningu® Kelly. Na konci závodu obdrží účastníci ceny, které věnoval partner projektu ČOS a.s. Startujeme od 16:00 ve Fitpointu a v 19:00 končíme pod Vítězným obloukem.

Spinning® Fitpoint-ČOS maraton - jedinečná akce ve Frýdku-Místku
Foto: FITPOINT
Popisek: FITPOINT - logo

FITPOINT- sportovně-relaxační zařízení, zakládající si na vysokém a dlouhodobém standardu spokojeného klienta.

Naším cílem je připravit pro vás takové aktivity a cvičební programy, aby si mohl vybrat opravdu každý. Proto v naší nabídce najdete tradiční fitness s kardiozónou, stále populární Spinning®, lekce Jógy, Zdravotního cvičení, či Jumpingu®. Individuální tréninky a cvičební plán lze domluvit s osobním trenérem.

Po cvičení lze využít k relaxaci služeb maséra, infrasauny, nebo solária. K dispozici je samozřejmě fitbar s širokou nabídkou výživových suplementů, dostatek prostorných skříněk, parkovacích míst a ochotný personál, který vždy rád poradí. A pokud by měla být jedinou překážkou k aktivnímu odpočinku starost o vaše ratolesti, můžete využít našeho dětského koutku. Další informace a zajímavosti naleznete ZDE.

V sobotu 25.11.2017 slavíme 5.narozeniny Fitpointu a připravili jsme si pro vás speciální program s možností přivést si s sebou hosta zdarma, který si může prohlédnout veškerou nabídku zařízení, včetně využití fitness a pitného režimu zdarma. Od 16-19 hod. pak máme na programu již tradičně populární Spinning® ČOS maraton. Všechny příznivce pohybu srdečně zveme!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…