Společnost ČEPS vyhlašuje výběrové řízení na dodavatele elektřiny

02.11.2014 15:03

Společnost ČEPS vyhlašuje výběrové řízení na dodavatele elektřiny pro krytí ztrát v přenosové soustavě pro roky 2015 a 2016.

Společnost ČEPS vyhlašuje výběrové řízení na dodavatele elektřiny
Foto: red
Popisek: ČEPS, a.s.

Toto výběrové řízení vyhlašuje společnost ČEPS v souvislosti se svou povinností zajistit bezpečnost přenosové soustavy ČR, na základě které má právo nakupovat elektřinu pro krytí ztrát v přenosové soustavě ČR za nejnižší náklady. Výběrové řízení je organizováno společností FIN servis, a.s.

Výběrové řízení na dodavatele elektřiny pro krytí ztrát v přenosové soustavě se skládá z registračních předkol a samostatných aukčních kol, která proběhnou prostřednictvím elektronického systému se vzdáleným přístupem (elektronická aukce). První registrační předkolo proběhne v období od 12. 11. 2014 do 19. 11. 2014. Předmětem prvního a druhého aukčního kola je dodávka elektřiny pro krytí ztrát v přenosové soustavě bez převzetí odpovědnosti za odchylku, a to roční pásmová dodávka od 1. 1. 2015 do 31. 12. 2015 a čtvrtletní pásmová dodávka elektřiny v období od 1. 1. 2015 do 31. 3. 2015.

Zvolená forma výběrového řízení je efektivním řešením pro transparentní a nediskriminující výběr dodavatele elektřiny, který nabídne ve výběrovém řízení nejnižší cenu.

Podmínky pro účast ve výběrovém řízení a vlastní průběh jsou publikovány v Podmínkách výběrového řízení, které jsou od 24. 10. 2014 zpřístupněny na internetových stránkách www.fsk.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ v I. čtvrtletí vydělal 13,6 mld. Kč, meziročně o čtvrtinu více

10:04 ČEZ v I. čtvrtletí vydělal 13,6 mld. Kč, meziročně o čtvrtinu více

Provozní zisk před odpisy (EBITDA) dosáhl v I. čtvrtletí 40,3 mld. Kč, což znamená meziroční nárůst …