Sváteční čtrnáctistupňový ZUBR Maxxim je zpět

24.11.2013 16:40 | Zprávy

Již od 2. prosince budou vybrané restaurace na Přerovsku, Olomoucku a Zlínsku čepovat vícestupňový pivní speciál ZUBR Maxxim. Pro letošní závěr roku je vyrobeno opět více piva (o cca 10 %) než v loňském roce, a to z důvodu velkého zájmu o tento exkluzivní pivní speciál. Kromě sudového piva bude ZUBR Maxxim k dostání také v lahvích, a to v balení multipack po 8 kusech.

Sváteční čtrnáctistupňový ZUBR Maxxim je zpět
Foto: Pivovar ZUBR
Popisek: Pivo ZUBR

Speciál ZUBR Maxxim se vyrábí v limitovaném množství, proto se těm, kdo dávají přednost točenému pivu, vyplatí neotálet s ochutnávkou přímo na vybraných výčepech. I letos se pivní fajnšmekři mohou těšit na dvě varianty tohoto slavnostního piva, a to nejen standardní filtrované pivo, ale i současně jeho nefiltrovanou variantu, charakteristickou mírným zákalem a plnou silnou chutí.

ZUBR Maxxim se připravuje klasickým způsobem za použití kvalitních českých surovin a pivovarských kvasnic. Při jeho výrobě se vychází ze staré receptury, díky které vyniká toto originální pivo typickým aroma, sytější barvou a vyšší hořkostí. „S jeho výrobou jsme začali již v létě, neboť proces zrání trvá celých 90 dní a my jsme chtěli ZUBR Maxxim nabídnout zákazníkům již na počátku adventu,“ říká Nataša Rousková, sládková pivovaru.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Petr Hladík byl položen dotaz

elektromobilita

Proč zrovna neziskovky?V rozpočtu je tolik peněz,že znovu bude státní rozpočet podporovat neziskovky. Ano,ať podporuje,ale jenom ty charitativní apod.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Čtyřprocentní nárůst spotřeby vlivem klimatizací

14:01 ČEZ: Čtyřprocentní nárůst spotřeby vlivem klimatizací

Číslo týdne