Sváteční čtrnáctistupňový ZUBR Maxxim je zpět

24.11.2013 16:40 | Zprávy

Již od 2. prosince budou vybrané restaurace na Přerovsku, Olomoucku a Zlínsku čepovat vícestupňový pivní speciál ZUBR Maxxim. Pro letošní závěr roku je vyrobeno opět více piva (o cca 10 %) než v loňském roce, a to z důvodu velkého zájmu o tento exkluzivní pivní speciál. Kromě sudového piva bude ZUBR Maxxim k dostání také v lahvích, a to v balení multipack po 8 kusech.

Sváteční čtrnáctistupňový ZUBR Maxxim je zpět
Foto: Pivovar ZUBR
Popisek: Pivo ZUBR

Speciál ZUBR Maxxim se vyrábí v limitovaném množství, proto se těm, kdo dávají přednost točenému pivu, vyplatí neotálet s ochutnávkou přímo na vybraných výčepech. I letos se pivní fajnšmekři mohou těšit na dvě varianty tohoto slavnostního piva, a to nejen standardní filtrované pivo, ale i současně jeho nefiltrovanou variantu, charakteristickou mírným zákalem a plnou silnou chutí.

ZUBR Maxxim se připravuje klasickým způsobem za použití kvalitních českých surovin a pivovarských kvasnic. Při jeho výrobě se vychází ze staré receptury, díky které vyniká toto originální pivo typickým aroma, sytější barvou a vyšší hořkostí. „S jeho výrobou jsme začali již v létě, neboť proces zrání trvá celých 90 dní a my jsme chtěli ZUBR Maxxim nabídnout zákazníkům již na počátku adventu,“ říká Nataša Rousková, sládková pivovaru.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

Dobrý den.

Čeho se bojíte víc? STAČILA nebo SPOLU?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČSÚ: Stavební produkce rostla dvouciferným tempem

22:31 ČSÚ: Stavební produkce rostla dvouciferným tempem

Stavební produkce v květnu meziročně vzrostla o 11,6 %, meziměsíčně byla vyšší o 2,3 %. Orientační h…